Sweet Potato taky obcas neodolam a vezmu si neco rovnou, kdyz to neni od vietnamcu tak to nesmrdi.. ale pak obvykle trpce lituju, kdyz se v tom zpotim:-/ citim tu “novotu” a mam pocit ze me to zere:-(
VIP zjevy
Mutziputzi dik za radu, ale staci koupit spravnou velikost kdybys nevedela;-)
viktorka_od splavu nestačí, říkala mi slečna na lymfatické masáži, cokoli v tom místě blbě přeštipuje to co nemá, kdybys nevěděla
viktorka_od splavu Schválně je vyzkoušej, na úvod stači třeba z M&S.
viktorka_od splavu Alebo Lindex, rada ELLA.M
paktofonika ktery prosim? ja tam nic takoveho nevidim https://www.lindex.com/cz/spodni-pradlo/kolekce/ella-m/#!/page1/row1
Jiná Realita me to s tim pranim a zehlenim tez napadlo, no premyslim nad kravinami. Cekala bych, ze ma full servis.
viktorka_od splavu V obchode majú väčší výber, určite som ich tam minule videla, mám odtiaľ pár nohavičiek a zatiaľ mi iné nevyhovujú, tie s vyšším pásom som kúpila len tak na vyskúšanie a iné už nechcem :)
paktofonika no tak u nas maji vyber spis mensi:P ale mrknu na to az budu mit cestu. diky
tak dejte nekdo ilustracni fotku, nevim, jake si mam vubec predstavit
viktorka_od splavu Pořídila jsem si kalhotky tohoto střihu, když jsem byla těhotná, a už jsem u nich zůstala. Jsou nejlepší. Kupuju v M&S.
baltik ja prave taky ne...
viktorka_od splavu já mám většinu právě z Lindexu na České. Bezešvé i s krajkou, dá se tam vybrat v pohodě.
podle mě je to optický klam, viděla jsem fotky, kde to ten efekt dělalo i v místech, kde objektivně nohu neměla...
jinak se přidávám do teamu oblíbenců střihu kalhotek a taky těch, co věci hned neperou...

To je ale krásný modrý odstín!
Podľa mňa je to táto sukňa od Givenchy
nellielovett kdyz nejsou na netu, byl by nejaky ilustracni obrazek co mate vlastne na mysli? podle te prvni fotky kdyby to byly gatky, mela by je opravdu az k pupku. to jsem popravde asi v poslednich 30 letech na nikom nevidela, tak proste nevim

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.