Nosková začíná mít ráda svůj zadek...
VIP zjevy
999 tak aspoň někdo..
To se mi ulevilo!
Do zjevů to tak úplně nepatří, ale tyhle šaty se mi na Meghan vůbec nelíbí.
Kokoska mně se nelíbí ty šaty obecně - ty nemůžou slušet nikomu se mi zdá
Kokoska nemôže to byť niečo tamojšie tradičné
?
tradiční bych neřekla, i když stopro to nevím... jinak mně se líbí dost, dokonce mám podobné :)
Kokoska mné se šaty líbí a podle mě jí i sluší.
Kokoska Taky se mi nelibi. Hlavně ten "výstřih".
Kokoska ani mně ne.
přijde mi, že ji ten vzor úplně sežral, vadí mi, jak nesedí vzor na límci, a ani barva není bůhvíco.
ale ta paní s batohem za ní je teda mnohem horší. já nějak tak chodím v létě na houby, akorát nosím kratší délku, to jsem nevěděla, že můžu pak rovnou na setkání s vévodkyní ![]()

Kokoska Mám ráda pruhy a miluju košilové šat, zvláště pak se širokou sukní, tyhle se mi ale nelíbí.
Kokoska Taky se mi saty nepozdavaji, chtelo by to jiny strih, tenhle strasne zmohutnuje. Barva a vzor se mi libi, vevodkyni slusi.
Kokoska Podle mě hodně zavinil úhel focení. To, jak má pravou ruku za tělem způsobuje, že jí není vidět pas a proto to vypadá tak mohutně. Kdyby měla tu pravou ruku výš (jiný úhel focení) byl by vidět pas a ona by nevypadala jako tank, byla by vidět silueta.
Jinak se mi ty šaty moc nelíbí, taky mi přijde, že se v nich ztrácí, ale určitě to dělá hlavně ten úhel.
Dadoo Úhel focení mi přijde celkem stejný jako jindy, ale střih těch šatů jí dělá strašně široká ramena a krátký trup, který ještě zkracuje ta vázačka posunutá zřejmě kvůli břichu nad pas. Zapnutí až ke krku s tím stojáčkem tomu taky nepřidává.
OMG, tank ![]()
Dadoo Ty pruhy takhle nakoso by,myslím,vypadaly líp,kdyby byla sukně přes boky víc na tělo. Taky materiál bude možná trčavější a upnutý stoják tomu pěkně sekunduje. I mistr tesař....Třeba má šaty už s rezervou pro větší velikost a nesedí ji úplně. Tank v tom já nevidím.
rozarka jj . Taky vím,ze je ultrastihla. Ale ta změť pruhů na všechny strany, možná trochu nešťastný střih, tužší materiál a v tento moment plus hlavne úhel focení z ni udelaly objemnou masu pruhu.. jsem si jistá,ze z malinko jineho úhlu by vypadala úplně jinak,tedy skvěle jako vždy a saty by nam nepřipadalo divné .. je to jen blbou fotkou.![]()
OMG 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.