Toto je podle me horsi, kdyby nebyla ta sukne prusvitna...
Spis me zajima - vzala si to schavlne nebo ji to nikdo nerekl?

Candance Myslím že v tom fofru na sebe navlíkne co jí podají (viz. červené šaty s cedulkou) a jde mávat. Že jsou šaty průhledné se opravdu často zjistí až když už je pozdě. Možná výrobce měl upozornit, že tyhle šaty jsou pro M. fuj.
Ale jsou pěkný.
mne se to libi., ale chapu, ze pro vevodkyni se to nejodi :)
Candance Já tu sukni zkoumala, hned jak jsem ji někde zahlédla a nejsem si právě úplně jistá, jestli je skutečně průhledná. Zdá se mi, že ty vnitřní sklady mají takovou barvu a jak se to nahoře natáhne, udělá to ten "nahý" efekt. Myslím, že jinak by jí mohly být vidět i nohy, ale těžko říct. Kamarádka má takové šaty a dělá jí to ten samý dojem, i když nabeton vím, že průhledné nejsou.
Garfie Ale ji jsou videt kalhotky
Candance ze by nosila takovy bombardaky?![]()
viktorka_od splavu Candance to je podle mě body nebo halenka v sukni, ale určitě je to prostě průhledná sukně.
viktorka_od splavu nenosim jiný, 100x hezčí než vykrojený vysoký, nedejbože tanga
viktorka_od splavu Můj nejoblíbenější typ...
.
Candance Jj, vypadá to tak. Napřed jsem si říkala, že je to rovné zakončení, než začnou ty sklady, ale vypadá to fakt spíš na kalhotky
chuděra, to jsou strašný situace!
...podle mě tyhle kalhotky udělají hezčí zadek i z toho, kterej by v tangách vyděsil.
Ke všemu jsou pohodlný a když z dobrého materiálu tak i sexy.
Nejlepsi strih kalhotek ![]()
jinak když tu padly ty šaty s cedulkou, tak se přiznám, že to mě překvapilo hodně - to jí fakt oblíkají šaty rovnou z obchodu, neperou to? nežehlí? protože při obém by tu cedulku někdo musel přece najít. v těch luxusních obchodech je oblečení nějak jinak udržované, takže není načichlé takovým tím obchodním pachem z obalů a přepravy? ![]()
Garfie Ten jeden prostřední jinak zbarvený sklad by mluvil pro tvoji teorii, ale ty kalhotky jsou dost jasné. A teda díky bohu za takový “bombarďáky”. Jaký jiný?
Ty pruhovane saty vypadaji nestastne kvuli spadlym ramennim svum a sirsim nabiranym rukavum. To je dost osemetne, neslusi to skoro nikomu. Par vyjimek v modnich casopisech se najde, jinak to vetsinou dela mohutny hrudnik a ramena jak seslaply ryc.
Miru mne teda kalhotky az do pasu hezke nepripadaji, i kdyz bude zalezet na konkretnim strihu.. ale spis bych to taky tipovala na body, kdyz uz
Jiná Realita Mně teda oblečení většinou načichlé nepřijde. Spoustu věcí nosím rovnou. Ale tady to tipuju spíš na nějakou rychlou improvizaci na místě.
viktorka_od splavu to asi vidíš víc než my kam až jsou a bokovky nenos, budeš mít double muffina![]()
Tak ona je má do pasu nejspíš kvůli bříšku, je to příjemnější, než kdyby jí to různě slejzalo pod pupík, bříško...
Já osobne mám nejradši, když je to "na půl cesty", tzn. cca polovina vzdálenosi mezi pupíkem a, ehm, fifinou...
Sweet Potato já musím všecko vyprat, možná je to sugesce, ale nepřijde mi prostě "svěží". nepoužívám žádné voňavé prostředky, ale z obchodu bych se v tom dobře necítila. když pominu to, že kdovíkdo si to zkoušel. ona asi má nové kusy, ale stejně, ten pocit!
ale asi jo, třeba se jí stala nějaká nehoda, polila se kafem, kdoví, a museli to narychlo řešit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.