viktorka_od splavu já si myslím, že to jsou normálně medium vysoké klasické kalhotky a la lindex a na tom lem té halenky.
VIP zjevy
viktorka_od splavu já je nosím, ty až k pupku ![]()
Podle mě jsou to klasické kalhotky , výška pasu dle libosti. Google mi ještě napovídá francouzské kalhotky.
Stejně je mi jí líto, představa, že moje kalhotky probírají napříč celým světem...![]()
Garfie to nejsou kalhotky :-)
nellielovett no jasně, AKA briefs
nolita Ano, tu teorii jsem tu vyslovila, ale stejně ![]()
Garfie Ale ono to fakt nie sú nohavičky takže jej to môže byť úplne jedno.
Tak když se oblíkneš jak chytrá horákyně... ![]()
Vono naživo to nemusí být tak vidět, ale za prvé má k ruce spoustu personálu (měl by to ohlídat) a za druhý s její profesí by zrovna měla vědět o záludnosti objektivu.
Navíc už na tý produktovce je znát, že sukně kapku prosvítá. ![]()
Garfie ale vypadá hezky, nějaká nehoda, kdyby se probírala, to by bylo mnohem horší
Potrefenáhusa Jo, to je pravda, správný úhel pohledu ![]()
barbucha Sukňa nepresvitá, je tak ušitá.
Tak jsou nebo nejsou to kalhotky hergot? Já teda bych taky asi řekla, že jo![]()
Mutziputzi nejsou, ani sukně není průhledná... že to budí ten dojem, je jiná, a řekla bych, že outfit byl vybrán s tímto vědomím :-) za mě opět vydařený...
nolita Už som sa bála, že som jediná :D
nolita za mě taky velice vydařený a pokud to dělá tenhle efekt tak tuplem![]()
no ale stejně vám nevim...
https://www.cosmopolitan.com/uk/fashion/a24473676/meghan-markle-see-through-skirt/
Z určitýho úhlu prosvítá. Na jinejch fotkách ne...
Tady se můžete pokochat nejen neprosvítající sukní, ale i většinou outfitů na tý jejich tour. I s ceníkem
Zlí novináři tvrdí, že tolik utratí Kate za celej rok...
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6337615/Meghans-118K-royal-tour-wardrobe.html
barbucha ale tolik pro "Royals" nevydělá!
barbucha Vyzerala super počas celej návštevy takže podľa mňa veľmi dobre utratené peniaze :)
barbucha jako at utraci, kolik chce.. ale spis technicky me zajima, co se deje s oblecky, ktere 1x oblece Megan? Predpokladam, ze vickrat si je vzit nemuze.. Dokazu si predstavit nejakou charitni drazbu, za utrzeny peniz se nakrmi vsichni sirotci sveta.. ale dovoli to vubec protokol? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.