Mutziputzi to je des ![]()
Tak čo hovoríte na tie rýchle zásnuby a Darinu reakciu?
Mutziputzi to je des ![]()
Tak čo hovoríte na tie rýchle zásnuby a Darinu reakciu?
sisa.b Zásnuby mě valně neinteresujou, teda na jeho místě bych si našla menší kobylu..ale reakci Dariny jsem nezaznamenala, měla-li bych si tipnout, hrozně jim to přeje a má radost za ně za oba![]()
Mutziputzi Videla som na Dare tvoje Prophere a sakra páčia sami, už ich asi nezoženiem čo?
paktofonika Já jsem si teď objednala krom těch co mám já i Dara i bílý, z ehm...neplatí mě fakt!...AboutYou, ale maj je všude.
Edit: koukni na Zalando
Podľa mňa je to táto sukňa od Givenchy
ještě jsem nedočetla na konec, tak se omlouvám, pokud se budu opakovat, ale pokud myslíš, že neprosvítá sukně, protože je nahoře vidět ten silnější pás, a ten by měl mást a vypadat jako prádlo - tak ten je na fotce rovný, ale ona ho má prostě vykrojený a to hodně, a takhle vykrojené jsou kalhotky. to by musel být vepředu kratší než vzadu.
to nejsou plcky :D ta sukne je krasna a vubec neprosvita

Mutziputzi to trickocosi je hrozne, ale tie gate nevyzeraju zle.
Mutziputzi že prej ona kdyby chtěla, tak je vdaná dávno. Mě tím docela mile pobavila.
Beranka Jj, mlčeti zlato
Beranka cili je nas*ana![]()
Mutziputzi očekávám nějakou rajcovní fotku na ig
stes Skoda toho Sedlacka no, prej ho dohromady nezna![]()
a můžete nám bulvárem nepolíbeným přiblížit "kauzu sedláček"? je ženatý?
Jiná Realita Zadna neni nejspis, maj rozum
Zenaty je
Az budu trojcit jak Sima hodte na me deku prosim!
https://www.instagram.com/p/Bp62KZagqhm/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=10bh2hzhea3ji
Mutziputzi Ve mne vzbuzuje dost rozporuplny pocity.Jako zenska se mi fakt moc libi, ale to jeji neustale pozovani a ted uz i dost tlaceni na pilu me irituje. Uz ted mam obcas pocit, ze zacina karikovat sama sebe. A jeste ten jeji naprosto "prirozeny" projev... Jsem si vzpomnela na jeden rozhovor mezi ni a Darou, kdyz spolu jeste kamaradily, kde Simca Dare rikala, jak obdivuje, ze umi moderovat, a na to ji Dara odpovedela s takovym potutelnym usmevem:"Proto jsi taky modelka, Simi."Ze by se prestaly kamaradit prave tehdy?
Mutziputzi lol, bez zvuku je to uplne bezkonkurencni! Strasna trapka.
Emerald Na ten vek vypada dobre, ale jak je urputne free je na studenej hadr na palici![]()
jinx dej tomu i zvuk, Sima je cool!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.