Pinot Noir Spis myslim, ze slo o to narceni, ze je umela ne?
VIP zjevy
Mutziputzi Na mě z té fotky uměle taky působí. A proto se mi nelíbí. Jak vypadá jinde a jindy, netuším, moc se v modelkách neorientuju.
Pinot Noir O tvoje líbení vůbec nešlo. Líbit/nelíbit máš dovoleno cokoli. To ti snad nikdo nikde, natož já, nevyčítal. Reagovala jsem na výčet co všechno má umělé a co je na ní špatně..
A že tak krásně narostla ona a ne já za nespravedlnost považuju. Je dovoleno? ![]()
nolita tak horší jsou rozhodně, mnohem horší a strašlivější
ale ona by si zasloužila lepší úpravu.
Nechci kazit radost z kritizovani, ale Candice Swanepoel (nebo jak se to pise) umelohmotna neni. Ona takhle uzasne opravdu narostla.
Mne je teda Candice ukradena, ac musim priznat, ze jeji postava se mi libi, ale jen pro zajimavost - jak to vite? Pokud se s ni znate osobne, tak samozrejme mlcim, ale pokud to rikal jeji tiskovy mluvci, nebo to psali v casopise, tak je tady docela slusna sance, ze to nemusi byt pravda ![]()
Pro upresneni podotykam, ze ja proti nejakym tem "upravam" nemam vubec nic, neb verim, ze kdyby Buh chtel, abychom chodily cele prirodni, tak by nestvoril kosmeticky prumysl a plastickou chirurgii ![]()
jen pro upresneni, tou “umelotinou” jsem mela na mysli pouze to, ze na me pusobi jako figurina jak psaly i dalsi, jinak netusim kdo to je a jestli ma nejake plastiky. tato konkretni postovana fotografie se mi proste nelibi, osoba na ni pusobi nelidsky.
Pinot Noir O tvoje líbení vůbec nešlo. Líbit/nelíbit máš dovoleno cokoli. To ti snad nikdo nikde, natož já, nevyčítal. Reagovala jsem na výčet co všechno má umělé a co je na ní špatně..
A že tak krásně narostla ona a ne já za nespravedlnost považuju. Je dovoleno?
nechci kazit pocit nespravedlnosti, ale postavu urcite nema zadarmo. Predvadi od 15 let, pracuje hlavne pro VS a ty holky jsou povestne drillem. A po porodu musela maknout na sobe urcite jako kterakoliv bezna zena a ani po druhem porodu se nedostane do formy "nespravedlive".
MP Marge Já se taky modelkami nijak nezabývám, ale před časem narazila na nějaký článek o ní, nebo rozhovor to byl, už přesně nevím, a tam mě zaujala. je to ale už pár let. Od té doby jsem si jí párkrát všimla. Hlavně proto, protože ona má opravdu výjimečně krásnou postavu. V obličeji se mi někdy líbí míň, někdy víc, ale to je mi jedno, osobní preference nehrají roli, objektivně krásná je
Nesleduji ji nijak soustředěně. Jen občas se zalíbením spočinu ![]()

viktorka_od splavu promiň, ale ta tvoje "umělotina" mi přijde úplně stejná, jako "Francka".
Dadoo Ale jo, postavu ma super, o tom zadna. Ale jestli je vse na 100% priroda - to myslim tezko s uplnou jistotou tvrdit. Jako ostatne u kazde modelky/herecky.
Vaša obľúbená so svojou žabkou

pecka Nevim, co je horsi, jestli to na hlave ci na obliceji nebo spis to piticko!
nechci kazit pocit nespravedlnosti, ale postavu urcite nema zadarmo. Predvadi od 15 let, pracuje hlavne pro VS a ty holky jsou povestne drillem. A po porodu musela maknout na sobe urcite jako kterakoliv bezna zena a ani po druhem porodu se nedostane do formy "nespravedlive".
Zena prumernych proporci takovy telo nikdy nevycvici, v tom tkvi nespravedlnost se obavam.
Mutziputzi samozrejme ze dispozice musi od prirody jiz nejake byt. Myslela jsem to tak, ze i ona na takove postave podle me dost dre od utleho mladi. Ostatne takova Linda Evangelista "nespravedlive narostla" a co ji je to dnes platne? Vyprdla se na to a vypada jak hroch, ktery by teoreticky taky mohl zehrat jak ostatni krasne narostly. Nic vic nic min
MarcelaN Akorát kašle na estetiku, hroch fakt nee a je jí 50+, stále má "nespravedlivě" dlouhý nohy a dispozice ke štíhlejm dlouhejm svalům, ne k rajtkovejm stehnům atd...ty dispozice jsou klíčový a nespravedlivý
Mutziputzi namáhané se s vysvětlováním zbytečně. Tady nejde o fakta nebo nepochopení ale o pěkný můstek jak si zas odplivnout něco jedu a nenápadně urazit.
Jinak to tahle ani neumí
nenajdes komentář bez nejake urážky. Asi nutkava potřeba pozvednutí vlastniho sebevědomí ![]()
Dadoo
teda tapu, zda jsem plivala jed a nenapadne urazela Mutzi, Lindu Evangelistu nebo vas...jdu radeji uvarit obed

Mutziputzi ta ruka v rozkroku!
a nebo je to ten grif "držím si bříško"?
ale aspoň maj holky dobrou délku sukní... jakoupak ji asi měla paní Macronová? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.