To vyzerá, ako keby jej k tomu dievčenskému vršku niekto našteloval chlpaté chlapské nohy...![]()
VIP zjevy
Haha, už to chápu, to naštělování:-D. Ale trvalo mi to, u tý první fotky jsem nevěděla, zda je to zadek nebo břicho a ona leží na boku. Bože, nejtěžší úkol tohoto týdne, horší jak sudoku.
no vono to sádlo působí dojmem, že by z něj šlo uplácat kdekoliv cokoliv
na malym displeji fakt vyzva:-)) furt jsem videla obri pupek:-)) a nemohla se dopocitat noh a ruk:P
ty chlupaty nohy jsou podezrele rovnomerne ochlupeny![]()
Slecna je fitnesska asi zobe bobule...
podle mě to teda nejsou její nohy
i_am_morgie Morgan Mikenas na Instagramu ![]()
Koukni na insta. Ma tam vyfoceny chlupy na brise i ty nohy.
zobe, ze?
proto ma to telo tak zvlastne vytrenovany? se v tom teda nevyznam, ale zarazilo me to trochu.
Postavu vymakany fitnessky nema no...je na ni videt ze to ma vyhnany a ne vydreny. Ale ty chlupy to je des, prece ji musi byt jasny ze to lidi podle toho poznaj...
ráda bych všechny vyvedla z omylu, je to smutné, ale kdybych neztrácela týdně hodiny života, tak vypadám stejně jako ta chlupatá slečna - a opravdu nic nezobu.
resp. bych vypadala mnohem, mnohem hůř.
díky té "sošné" modelce mě přešla chuť na oběd, snídaně asi stačila ...
já si teda myslím, že kdyby tvrdě nedřela, tak ty šílené jógové pozice, co má na fotkách, nedá ![]()
mne se ty fotky libej, jsou to takovy skoro abstraktni kompozice. nic originalniho, ale my oko to neurazi :)
fakt? a to som sa ja zasa s chuťou do obeda pustila, spokojná som si povedala, že do takej postavy mám ďaleko ![]()
Právě, je to o přístupu a sklenici z poloviny plné, nebo prázdné ...
Jo a já jsem i po shlédnutí fotek sežrala sama bonbonieru, kterou jsem měla pro kolegy, ale vyhodnotila jsem, že se mi za nima ty dvě patra dolů nechce:-D.
![]()
Jsem si nedávno řikala, jak to asi snáší Monika, ta sebereflexi asi má a koukám na Instagram...to jsou ňáký filtry nebo co to je?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí