VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Potrefenáhusa
38910 příspěvků moje polička 11. května 2017 19:59

já jsem viděla řepku naživo (s Erbovou v ikee) a působil stejně jako na fotkách - vypatlanej agresivní primitiv, nechci teda, ehm, soudit, koho neznám, ale že jo

a zrovna dneska jsem viděla v metru chlapa, o kterým jsem si dost dlouho myslela, že je ženská, měl přesně ten ženskej tlustej zadek a úzký ramena

mně se teda velký zadky líběj, ale chlap musí vypadat jako chlap (ne tlustej zadek, když velkej, tak svaly) a ženská jako ženská (ne pneumatika širší než boky). Jinak když chlap nemá zadek žádnej, to je taky hodně strašný.

Ale pohoršení nad Kristelovou zas tak moc nechápu, ty umělý prsa moc hezký nejsou, ale jako zas upřímně, přijde mi jako normální průměrně hezká holka, žádná tragedie. 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 11. května 2017 20:07
Reakce na 0zero7:

Tak delfína bych taky doma nechtěla... Ale zase třeba právě sportovci se často holí, protože jinak jsou při velké fyzické zátěži od těch chlupů na některých místech dost odření. Měla jsem kamaráda - dálkového plavce - který byl zase od přírody jako medvě,d a když se chystal na těch svých 90 kilometrů v Paraná, musel se holit na etapy. A pak strašně ječel, když mu ty chlupy zase dorůstaly, chudák.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 11. května 2017 20:12
Reakce na Potrefenáhusa:

Me Kristelova taky jako traga neprijde, jen ma placatej zadek no.

Emerald bracha jezdil kdysi zavodne cyklistiku, zname to... prej segra ty si holis nohy porad jo, strasnyyyy! Chlupy jsou neprijatelnejsi ve stredni mire a relativne opecovany. Holatka ani medvedy nebrat.

Offline Potrefenáhusa
38910 příspěvků moje polička 11. května 2017 20:23
Reakce na 0zero7:

mně se medvědi líběj :-D přijde mi, že to k nim nějak patří, oholenej chlap kdekoliv jinde než na obličeji mi přijde krajně divnej...:-)

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 11. května 2017 20:35
Reakce na Potrefenáhusa:

Moje máma by s Vámi asi dost polemizovala... Jako rehabilitační sestra musí občas opečovávat chlapy, co jsou porostlí jako medvědi fakt všude a masírovat je na zádech je pak jak prodírat se hustým houštím.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 11. května 2017 20:35
Reakce na Potrefenáhusa:

Medved je z myho pohledu chlap co ma chlupaty zada, tak t nemusim. Ale jina mi chlupy nevadej, jen mi vic vyhovuje, kdyz jsou v urcitejch oblastech upraveny, zkraceny atd.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 11. května 2017 20:59
Reakce na Potrefenáhusa:

já si hlavně původně myslela že to je nějaká mladá kočka, já tydle pani neznám, ale se výrazně vylepšuju jak se tu dovzdělávám:-) každopádně určitě oblečená je uplně ok a takhle je ta disproporčnost sice nápadná, ale co už žejo... každá máme něco akorát sme si to (zatím) většinou nedaly schválně přivyrobit:-) jen teda bych to uplně necpala na net no... sem teda pochopila že dle ní je to ke chlubení, a to imho teda neni

Offline Potrefenáhusa
38910 příspěvků moje polička 11. května 2017 21:29

tak hlavně je to fotka z podhledu, ona, pokud vim, je docela mrňavá, tak asi zrovna z týhle fotky bych nic neusuzovala. 

jinak jsem teda chtěla najít nějakou normální fotku a žádnou nepekelnou jsem nenašla...

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 11. května 2017 21:33
Reakce na Potrefenáhusa:

167 že je mrňavá???

Offline Potrefenáhusa
38910 příspěvků moje polička 11. května 2017 21:37

aha, to jsem myslela, že je menší (já mám 163, takže za mrňavý považuju ty pod 158 :-D)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. května 2017 23:34
Reakce na Emerald:

Mně se taky Řepka líbí, já mám tyhle agresivní primitivy vizuálně nějak zvráceně ráda   (jen vizuálně, aby bylo jasno, doma bych to nechtěla) 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. května 2017 23:41

nehrál řepka v reklamě na nějaké pivo? jeslti to byl on, tak toho kdybych potkala v tmavé uličce, zahazuju peněženku a zdrhám. měl tak divně šílené oči vypadal, že stačí, když se něj dýl podíváte a rozbije vám za to hubu.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. května 2017 08:57

Děkuji Ashley Graham, že si pro tu bagetu k Paulovi nejdu...

Online dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 12. května 2017 09:24
Reakce na Mutziputzi:

No ne, já myslela, že takové novotvary dokáže jen namalovat Picasso, a ono se tak dá fakt naštelovat! A nahoře zase Rubens jak vyšitý!

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 12. května 2017 09:27
Reakce na Mutziputzi:

Tak jste mě v blbým dni rozesmála. Ty pózy!!! Obzvláště ta druhá je směšná.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. května 2017 09:29
Reakce na Mutziputzi:

Vypadá jak nafukovací 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 12. května 2017 09:30
Reakce na Mutziputzi:

Ale fuj! Snídám zrovna.

20970 příspěvků moje polička 12. května 2017 09:38

Jak se říká, že - Jen si to tu odložím, ať to před obědem nehledám!

20970 příspěvků moje polička 12. května 2017 09:59

Prosim vás co to je za den, to je kvůli Zemanovi, aby se zapomnělo co je to za vola nebo co, Kajínek nezabral? Fujtajksl

Offline Potrefenáhusa
38910 příspěvků moje polička 12. května 2017 10:08
Reakce na Mutziputzi:

tomuhle nevěřim, haha, to by si musela holit především kníra