Takhle prý rovnou fotí některé foťáky, ten filtr se použije rovnou při pořizování snímku.
VIP zjevy
To nevim co blázní holka teda
A určitě to nejde vypnout;-))
prej "beauty filtr" ![]()
jsem netusila ze jsem natom se znalosti jazyku tak bidne. polivka tomu rikaval hyzdic;-))
A určitě to nejde vypnout;-))
No tak prosim pekne o navod jak to vypnout u predni kamery na Samsung edge...cislo nevim...vono to totiz asi fakt nekde nejde.
No, to bych to teda spíš nepoužívala, s tím filtrem to pak vypadá jako gumová tlama a je to hnusný (iphone žádnej debilní filtr nemá teda)
Ja si teda selficka nedelam, jenom jednou a prave jsme tam vsichni 3 vypadali dost divne a neprirozene. Pouzivam vyhradne zadni kameru a ta je zase naprosto bezkonkurencni. Nechapu proc predni tak zmrvili.
Já si selfie taky nedělam (leda když sem si kupovala brejle a potřebovala vidět, jestli sou ok) ale kdyby, tak tuhle gumárnu do světa nevypustím..
Teda, rozhodně bych nechtěla dělat chytrou, Samsungům nehovím, onehdy to někdo někde vysvětloval, že on/off to asi fakt nemá, ale jde prý to beauty tentononc nastavit na nulu, čímž by se to mělo vyřešit. Google neví? Další varianta už je jen nešťastně upustit na zem.
Ta přední kamera na iPhonu ma spis nejakej ugly filtr, to se taky neda pouzit vubec nikam :-))
Viď že jo?![]()
Tak tak, minimálně u nových Samsungů (já mám S7 Edge) je to tak, že po zapnutí přední kamery je v rožku ta beauty ikonka a stačí v ní slider nastavit na nulu. Dá se přes to i zúžit obličej nebo zvětšit oči mimochodem. :D
Pri použití prednej kamery je v hornej lište ikonka(tvár s hviezdami) a tam to dať na nulu. Ani by som o tom nevedela, že tam je beauty filter keby ste o tom nepísala.
A jo! Je to tam! Dekuju! Ja jsem nemela zapnutou tu predni kameru a proto jsem nevidela tu ikonku. Ale teda mela jsem tam.nastaveno docela malo. Na maximu je to fakt sila ![]()
Ty jo ta Ashley, ma doma zrcadlo? Me by teda zajimalo, jak to, ze ma ten zadek tak divne hranatej. Uz jsem si toho vsimla driv, ze se ji to sadli nejak divne. Ta druha fotka je masakr, haha. Pro co to fotila? Je to desny i po photoshopu.
já si teda myslím, že kdyby tvrdě nedřela, tak ty šílené jógové pozice, co má na fotkách, nedá ![]()
Slecna mozna dre jogu, ale fitness urcite ne, nema vubec nohy nebo zadek. Jestli zobe nebo ne nevim, ale postavu ma teda nic moc. Chlupy jsou desny teda, zajimalo by me kolik dostava postou ziletek muhehe.
díky té "sošné" modelce mě přešla chuť na oběd, snídaně asi stačila ...
Ja jeste nesnidala, ale dam si, jeste si i pogratuluju jak dobre vypadam asi. Vcera jsem se znicila, tak dneska bude rest day.
Pravda ![]()
Cha cha, ja mam z predni kamerou v iPhonu fotku na pracovnim intranetu, a dobra teda nahodou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí