a ja si pak nad tema placatyma zadkama hlavu ukroutim, nene![]()
VIP zjevy
já bych měla potom zadek akorát ![]()
To není její případ, ona má silikony, nevhodnou podprsenku a povolenej zadek, se vším se dalo nebo dá něco dělat.
já právě taky!!!
já už teda mám vymyšlenej jeden vynález pro single lidi s kočkama, takovou velkou mucholapku nebo velký lepící válečky něco jako v automyčce
Do futer a při každém odchodu z bytu by ty obří mucholepky člověka dkonale odchlupily? ![]()
Jenom teda věcná, pro nesingl to není proč? V jednadvacátém století se lidé žijící v páru odchlupují vzájemně?![]()
přesně, než by člověk odešel z bytu, musel by se prorvat tou mucholapkou :-D
ano :-D Ale využili by to samozřejmě i jedinci žijící v páru, zlatej důl prostě
Nabízím stroj na zachlupování testovacích subjektů (právě mi tu chrápe pod nohama). Nepožaduji podíl na zisku ani společnosti, pouze doživotní dodávku výrobků.
díky za nabídku, mám teda i vlastní poměrně vydatný zdroje :-D
musíte vyzkoušet různé typy zachlupování, přece ![]()
Ale jak ty oranžový chlupy vždycky úplně zlatě zazáří do dálky, když na ně zasvítí sluníčko!
Jdu do toho s tebou. (A susicka bude, i kdybych ji mela postavit doprostredka obyvaku)
jo, u nás taky bude, jen jak o všem musíme nejdřív několik let mluvit, tak to trvá
a abych nebyla úplně mimo, tak Kristelová prej chodila k nám na základku, já si ji teda nepamatuju, jen Lucku Vondráčkovou, ale ta už byla známá tenkrát.
Kristelová je odněkud z vídrholce ne?
to nevim, ale píšou to i na wiki a tvrdila mi to jedna moje spolužačka, že si ji pamatuje
Hele bacha, na lidomyčce jsme začaly dělat spolu! Ty mě normálně chceš odstříhnout!![]()
tak od vašich by mohla bejt dobrá zásoba různejch materiálů k testování, různý barvy a různý typy srsti :-D
Postavu by měla celkem normální, kdyby si ovšem nenechala nasit ty silikozy. Řepku možná nabízejí v letáčku, co se povaluje v čekárně u doktora.
No, to ale musí bejt nějaká low cost plastika..Řepka (pro mě prototyp absolutně nepřitažlivýho až odpudivýho muže)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí