VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. května 2017 18:09
Reakce na 0zero7:

Taky jsem spokojena, chybu tedy hledejme mezi palcem a cockou asi ne

Offline Potrefenáhusa
38910 příspěvků moje polička 12. května 2017 18:42
Reakce na 0zero7:

Můj teda přidává tak 20 let cca, tri brady a nejaky nepravidelnosti růstu...

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. května 2017 20:27
Reakce na 0zero7:

Hele, ne každý, kdo chodí do fitka musí být jak hora svalů s extra zadkem. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. května 2017 21:04
Reakce na 0zero7:

Mrkla jsem na instagram dotyčné a něco pro Tebe, má i zadek . Jede v nějakém natural módu, tak možná proto zavrhla žiletku (i v podpaží), nemusí hned zobat steroidy, ale vypadá to přšerně. A postavu má tedy dost dobrou. A u mě má velké plus za nádhernou kočku

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 12. května 2017 22:24

Nahatá pani

Ty kydy o sexi oblečení a o usedlosti Angličanek sou jen taková trapná třešinka na dortu, nejbestovnější sou na tom ty svítící spoďáry.. 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 12. května 2017 23:12
Reakce na whiskas:

Ja jsem na ni na insta nekoukala, jen na tu fotky tady. Zadek ma ok. Jinak se mi moc nelibi, ale to je osobni preference ze jo. O steroidech jsem ani nepipla, myslim spis ze dela vic jogu nez posilovani, coz je tez fajn.

Offline Potrefenáhusa
38910 příspěvků moje polička 12. května 2017 23:30
Reakce na 0zero7:

Ja bych ty steroidy netipovala podle postavy, ale podle toho porostu, buď, nebo má nějakou hormonální poruchu.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. května 2017 23:52
Reakce na 0zero7:

Tak steroidy tady zazněly, nikoli tedy od Tebe. Postavu má dobrou, ne? Žádné špeky, je pevná, štíhlá, nevidím problém. Proč by nemohla dělat fitness? Ne každé tělo vypadá po fitku, jak vyrýsovaný předsoutěžní model. A i přístup k fitku se liší, někdo zvedá mega váhy, jiný preferuje odlehčenější verzi. Břicho má ploché s rýsujícími se svaly, fakt na její postavě neshledávám nic závadného , na rozdíl od toho porostu, ten je tedy fakt drsný. 

A můj příspěvek vznikl na základě toho, co vídám ve fitku. Fakt tam nechodí samé modelky, přesto vím, že cvičí a nechodí se tam jen vykecávat. 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 13. května 2017 00:30
Reakce na Potrefenáhusa:

Aha tak to jo, ja to nejak vubec neresila.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 13. května 2017 00:39
Reakce na whiskas:

Jeeeee... ja ale nepsala nic z toho co tady vypisujes. Ani ze ve fitku jsou jen vyrysovani pred soutezi, ani co slecna nezveda, jen ze jak na ni koukam, tak to vidim spis na jogu, tot vse. Tak uz bych to teda nechala.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. května 2017 08:15
Reakce na Ounz:

Tak ona v podstatě nechodí jinak, mě teda překvapilo, že jak vždycky píšou, že "v jejím věku" a já i vizuálně jsem měla dojem, že jí je kolem 50, tak jí je teprv 40

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 13. května 2017 08:52
Reakce na Mutziputzi:

Aha, tak to sem nevěděla..ale i tak, nelíbí

Offline kiske
1 příspěvků moje polička 14. května 2017 19:36

K té chlupaté holce: Fakt to nemusí být nemoc ani steroidy. Vím to z vlastní zkušenosti :). Dle lékařů jsem zcela zdravá, léky ani potravinové doplnky atd. žádné neberu, na první pohled mám jasně ženské tělo - přesýpačky, ploché břicho, obdařená nahoře i dole, obličej i bez šminků taky výrazně ženský. Ale kdybych se pořád neholila, mám totéž, co Morgan. Prostě jsou i chlupatý ženský, no :D

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 14. května 2017 22:40
Reakce na Potrefenáhusa:

Ja bych ty steroidy netipovala podle postavy, ale podle toho porostu, buď, nebo má nějakou hormonální poruchu.

V životě jsem nepolkla jedinej steroid a hormonální poruchou jsem netrpěla/netrpím ani v pubertě, ani v dospělosti, ani po přechodu. A stejně jsem celoživotně chlupatá jak vopice. Teda kdybych se neholila. 

A to mám hlavu šedivou, leč chlupy stále poctivě černý... Tak kde je nějaká spravedlnost nebo logika?! 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 15. května 2017 08:10
Reakce na barbucha:

Moje máma neněla chlupy téměř žádné, ale tohle jsem po ní teda nezdědila.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 15. května 2017 12:26
Reakce na Bledule:

Myslela jsem si to samý a zlobilo mě to, nikdy jsem na matce nespatřila jedinej chlup - dokud jsem ji jednou nepřistihla s holítkem v ruce a nezjistila, čím tráví ty dlouhý chvíle ve sprše  

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 15. května 2017 12:32

No jo no... dnešní plastická chirurgie umí téměř zázraky, ale starý kolena ještě opravit nedokáže...

K odborným výrazům jako je "camel toe" můžeme směle přiřadit i camel knees

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 15. května 2017 12:34
Reakce na barbucha:

Troufám si tvrdit, že moje máma by se neholila, i kdyby nějaký porost měla. Aspoň ne na stará kolena, soudě podle jejího přístupu k životu.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 15. května 2017 12:36
Reakce na barbucha:

První dáma na mne působí poněkud diblíkovitě.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. května 2017 13:29
Reakce na barbucha:

co camel knees, ale viděla jste ji naživo, jak jde?

mně přišla opilá, vypadala jak shrbená polednice, nevím, jestli neumí chodit na podpatcích, jestli ten dojem dělalo to sako nebo co, ale při chůzi vypadala opravdu divně.

(a nechápu, jak může někdo porovnávat její oděv s tím, co měla na sobě melanie, krom podobné barvy nevidím vůbec žádnou podobu).