VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. května 2017 22:28

Celkem kočka a pokud je to mladej Macronek, tak bych si teda taky nechala říct!

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 15. května 2017 22:30
Reakce na Karja:

Mně se teda paní prezidentová nelíbí ani zamlada, ale každé zboží má svého kupce, že jo....

On byl a je fešák.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. května 2017 22:35

když tu tak hlasujete, mně se nelíbí ani jeden 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 15. května 2017 22:38

tak mam syna temer v tomhle veku... a pokud by ho vojela ucitelka nejspis by to ve zdravi neprestala byt to opacne chlapka by kazdy odsoudil, tohle je Laska...pche

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 15. května 2017 22:41

Třeba to byl dlouho vztah pouze platonický. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. května 2017 22:42

Já teda nejsem paní v tomhle věku, ale nějaká paní s dítětem školou povinným bych být klidně mohla a nebylo by to pranic divný. No nicméně jsem byla sama sebou zaskočena, když jsem zjistila, že by mě některý náctiletý mohl oslovit. Na kluka si dej majzla, radši se ho poptej, jaký preferuje ročník!:-D

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. května 2017 22:44
Reakce na Jiná Realita:

Teď se mi taky moc nelíbí, má někdy výraz, jakoby mu spadly hračky do kanálu. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. května 2017 22:47
Reakce na Emerald:

Brigitte říkala, že ten okamžik, kdy ten vztah přerostl v lásku znají jen oni a nedají si ho nikým vzít. Já osobně si to představuji tak, že jí recitoval nějakou báseň a pak se rozbrečel nebo tak něco na ten styl.

49376 příspěvků moje polička 15. května 2017 22:52
Reakce na Karja:

tak zalibit se muze kdokoliv, ale byt to skolak, snad by bylo vhodny se radej ovladnout:-) nehlede na to ze na takovy rozdil by asi musel byt jeste v plince ne?:-))

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. května 2017 22:55

Já ve škole chvíli působila a fakt se nedivim ničemu, co se může stát a to jsem ženská. Co teprve chvilek nejistoty musí zažívat chlapi učitelé. Protože co si budeme povídat ze svých školních let si pamatuji, že jakmile byl nějakej učitel mladší 35, nějaké nadbíhačky vždycky měl.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. května 2017 00:50
Reakce na Karja:

já nadbíhačky naprosto chápu, chápu dokonce, když podstatně starší učitel podlehne svůdné žákyni nebo obráceně (to je asi ještě pochopitelnější) - tím tedy neříkám, že to schvaluju, jen prostě chápu, že se to stane a děje a proč se to děje.

ale co nechápu, je následný vztah. chápu poblouznění, platonické obluzení, pochopím, že jim to rok vydrží. ale založit vztah? probírat plány, budoucnost, bydlení, životní problémy řešit s dítětem...  to nechápu. a to jsem byla sama v 17 v určitých věcech až moc předospělá. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 16. května 2017 05:24
Reakce na Jiná Realita:

viktorka_od splavu  tak asi to fakt bylo vážné a fakt to byla láska bez ohledu na to, jak nepochopitelné se vám to zdá... odprostěte se trochu od svého vidění světa, opravdu není jediné správné 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. května 2017 07:35
Reakce na Jiná Realita:

ale co nechápu, je následný vztah. chápu poblouznění, platonické obluzení, pochopím, že jim to rok vydrží. ale založit vztah? probírat plány, budoucnost, bydlení, životní problémy řešit s dítětem...  to nechápu. a to jsem byla sama v 17 v určitých věcech až moc předospělá. 

Takže by bylo lepší, kdyby to rozpustili, pro koho, pro vás? Mimochoden ne každý musí řešit bydlení a dítě, životní problémy, no klišé. Mně na tom nic nešokuje, není to moje věc, můžu jim to jenom přát, kdy je hranice únosnosti, o 10 let je cajk, nebo 15? V životě by mě nenapadlo to soudit a ještě tak negativně.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 16. května 2017 07:40
Reakce na Emerald:

Roztomilá. On vysloveně fešák.

Jiná Realita  Že jim to vydrželo je určitě výjimečné.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 16. května 2017 07:49

25 let je jeste celkem v pohode,známa ma muze staršího o skoro 40 let, maj i maly dite,tak tam mi ty perspektivy přijdou horsi,ale evidentně ji to stalo za to

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. května 2017 07:54

Zas teda abych byla upřímná, představovala jsem si jí v mládí jako oslňující krasavici a ona je furt stejná.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. května 2017 08:10

nolita Mutziputzi  no presne 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 16. května 2017 08:38
Reakce na Sweet Potato:

Znám podobný pár a taky jim to vydrželo.

V prvním zaměstnání jsem měla kolegyni, bylo jí dost přes padesát. Byla hrozně hodná, milá a měla jsem ji moc ráda, ale byla velmi (ani nevím jak to napsat) nevzhledná. No a pak jsem se dověděla, že má za manžela mladého kluka. Měla jsem oblíbeného malíře a chodila jsem na jeho výstavy a on to byl její muž. Byl úspěšný, pohledný a já ve svém mládí jsem vůbec nemohla pochopit jejich vztah. Teprve až jsem je poznala blíž, tak jsem porozuměla. Vydželi spolu asi 30 let až do jeho smrti. 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 16. května 2017 08:46

Ty jsi teda nepřející... Víš kolik by ho toho naučila?  

49376 příspěvků moje polička 16. května 2017 08:46
Reakce na nolita:

moje videni sveta rozhodne neni jedine spravne:-) opustit muze a tri deti s chlapcem ve veku tech deti neni imho spravne v zadnem svete. samozrejme co si francouzi zvolili maji, jejich vec.