Ježkový voči "co si zvolili to maj"??? Jak to souvisí? A teda když už, je rozdíl opustit manžela a 3 děti kvůli chlapci nebo kvůli vrstevníkovi?
VIP zjevy
moje videni sveta rozhodne neni jedine spravne:-) opustit muze a tri deti s chlapcem ve veku tech deti neni imho spravne v zadnem svete. samozrejme co si francouzi zvolili maji, jejich vec.
![]()
Já myslím, že nechápat neznamená hned, negativně to soudit. Já to ze svého pohledu chápu a zároveň i trochu nechápu:-D.
Tak já jsem zde četla o učitelce co (pardón, ale cituji) vojela žáka a stát se to kolegyně chlapci, úča by to ve zdraví nepřestála, tomu říkám "nepochopení" pro situaci.
Nebylo tam, že by to maminka ve zdraví nepřestála? Jako ze svého pohledu můžu hodnotit jen zamilování mého otce do nějaké brigádnice či partnera do nějaké paní v důchodu a obojí bych ve zdraví nepřestála asi a možná ani druhá strana ne. Těm cizím paním bych teda neubližovala.
Ne maminka myslena nebyla
, si jenom rikam co by dotycna delala, kdyby syn byl gay, to pro ni musi bejt taky nepochopitelny
no rozdil to neni, pro tu rodinu urcite ne. ad gay - a co jako? pak by mel problem ucitel:-)
Vono to neni tak jednoduchy kdyz se ta situace dotyka primo vas. Moje segra odesla od rodiny a frajerem co by mohl byt jejim synem. Ex i dite to teda dodnes nerozdychali. Takze reci o toleranci a spravnym pohledu jsou uplne prazdny dokud to clovek nezazije
Takze kdyz si syn najde o 25 ket starsi zenskou neucitelku je to v poradku?
Jak s odchodem souvisi vek novyho partnera, neni to nahodou jedno? Nebo kdyby odesla se starsim chlapem jeji ex to rozdejcha v pohode?
Já myslím, že vztahy žák(yně)-učitel(ka), jsou problematický zejména kvůli možnosti groomingu. Těžko říct pak říct, jestli to bylo "chodili spolu z čisté lásky" nebo jestli jedna strana druhou nějak "kultivovala". Stejně jako jsou za neetické považovány třeba vztahy psycholog-pacient.
ano presne to mam na mysli. vztah ucitel-zak plus vekova nerovnost ve smyslu nezralosti mladsiho z "partneru". za dite do 18 let zodpovidaji rodice, totiz.
Naprostý souhlas.
Mně se ta Macronová taky nelíbí ani jako mladá... ovšem proti gustu žádný dišputát - možná Macron záhy osiřel?
Teda nevím jak to bylo, samozřejmě. Ale vztah učitel-žák je prostě špatnej už proto, že není rovnoprávnej, a jestli je to chlap a holka nebo kluk a ženská je úplně jedno.
Taky možný, že by si podobnej typ vybral i později, třeba z okruhu přátel - že se mu prostě opičky líběj ![]()
Vzpomínám si, jak mi matka líčila, kterak k nim kdysi dávno, někdy začátkem šedesátých let, přijel pracovat pravej Američan
Nejen jeho - v tý době luxusní, neb devizový - původ, ale i jeho relativní mládí a celkovej vzhled doháněl většinu ženskýho osazenstva k šílenství a pořádaly se na něj hony, jichž se zúčastnily i vyslovený krasavice. Nakonec byl skutečně lapen, a to tou nejmenší, nejstarší a nejošklivější (nikoli však nejblbější)! Později jsem je poznala oba (dokonce kvůli ní zůstal tady, aby nepřišla o kontakt se synem z prvního manželství) a jestli neumřeli, jsem si jistá, že na ni dodnes kouká jak na svatej obrázek a pěje na ni ódy, jako pěl vždycky.
Tak holt srdci neporučíš...
no tak to je známá věc, že krása je v očích toho, kdo se dívá, žejo
Presne tak. A do vzťahov stejnak nevidíme, je to záležitosť tých dvoch ľudí, čo v tom vzťahu sú. Oni vedia, čo ich spája.
Takhle na dálku je mi úplně jedno kdo s kým chodí, jaký je mezi nimi věkový rozdíl a jestli je za tím pravá láska nebo něco jiného. Kdybych se ale dozvěděla, že mají moje nezletilé děti poměr s někým, kdo je stejně starý jako já, tak by mě omylo a nadšená bych určitě nebyla ( a ještě kdybych zjistila, že je to jejich učitel/ka ). Na druhou stranu úplně chápu ženy středního věku, že jim lichotí, když se o ně zajímá pěkný kluk ve věku jejich syna - některé z nich asi musí stát dost sebezapření, aby odolaly.
ano to je presny.
no tak to je známá věc, že krása je v očích toho, kdo se dívá, žejo
Jasně. Jenom někdy je to těžko k pochopení ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí