VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. května 2017 08:48

Ježkový voči "co si zvolili to maj"??? Jak to souvisí? A teda když už, je rozdíl opustit manžela a 3 děti kvůli chlapci nebo kvůli vrstevníkovi?

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 16. května 2017 09:03

moje videni sveta rozhodne neni jedine spravne:-) opustit muze a tri deti s chlapcem ve veku tech deti neni imho spravne v zadnem svete. samozrejme co si francouzi zvolili maji, jejich vec.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 16. května 2017 09:19
Reakce na Mutziputzi:

Já myslím, že nechápat neznamená hned, negativně to soudit. Já to ze svého pohledu chápu a zároveň i trochu nechápu:-D.

20970 příspěvků moje polička 16. května 2017 09:24
Reakce na Karja:

Tak já jsem zde četla o učitelce co (pardón, ale cituji) vojela žáka a stát se to kolegyně chlapci, úča by to ve zdraví nepřestála, tomu říkám "nepochopení" pro situaci.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 16. května 2017 09:47
Reakce na Mutziputzi:

Nebylo tam, že by to maminka ve zdraví nepřestála? Jako ze svého pohledu můžu hodnotit jen zamilování mého otce do nějaké brigádnice či partnera do nějaké paní v důchodu a obojí bych ve zdraví nepřestála asi a možná ani druhá strana ne. Těm cizím paním bych teda neubližovala.

20970 příspěvků moje polička 16. května 2017 09:53
Reakce na Karja:

Ne maminka myslena nebyla, si jenom rikam co by dotycna delala, kdyby syn byl gay, to pro ni musi bejt taky nepochopitelny

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. května 2017 10:03
Reakce na Mutziputzi:

no rozdil to neni, pro tu rodinu urcite ne. ad gay - a co jako? pak by mel problem ucitel:-)

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 16. května 2017 10:04

Vono to neni tak jednoduchy kdyz se ta situace dotyka primo vas. Moje segra odesla od rodiny a frajerem co by mohl byt jejim synem. Ex i dite to teda dodnes nerozdychali. Takze reci o toleranci a spravnym pohledu jsou uplne prazdny dokud to clovek nezazije   

20970 příspěvků moje polička 16. května 2017 10:14

Takze kdyz si syn najde o 25 ket starsi zenskou neucitelku je to v poradku?

20970 příspěvků moje polička 16. května 2017 10:16
Reakce na ice:

Jak s odchodem souvisi vek novyho partnera, neni to nahodou jedno? Nebo kdyby odesla se starsim chlapem jeji ex to rozdejcha v pohode?

Offline Mags
180 příspěvků moje polička 16. května 2017 10:28
Reakce na Mutziputzi:

Já myslím, že vztahy žák(yně)-učitel(ka), jsou problematický zejména kvůli možnosti groomingu. Těžko říct pak říct, jestli to bylo "chodili spolu z čisté lásky" nebo jestli jedna strana druhou nějak "kultivovala". Stejně jako jsou za neetické považovány třeba vztahy psycholog-pacient.

49376 příspěvků moje polička 16. května 2017 10:34
Reakce na Mags:

ano presne to mam na mysli. vztah ucitel-zak plus vekova nerovnost ve smyslu nezralosti mladsiho z "partneru". za dite do 18 let zodpovidaji rodice, totiz.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 16. května 2017 10:45
Reakce na Mags:

Naprostý souhlas.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 16. května 2017 11:57

Mně se ta Macronová taky nelíbí ani jako mladá... ovšem proti gustu žádný dišputát - možná Macron záhy osiřel?  Teda nevím jak to bylo, samozřejmě. Ale vztah učitel-žák je prostě špatnej už proto, že není rovnoprávnej, a jestli je to chlap a holka nebo kluk a ženská je úplně jedno.

Taky možný, že by si podobnej typ vybral i později, třeba z okruhu přátel - že se mu prostě opičky líběj

Vzpomínám si, jak mi matka líčila, kterak k nim kdysi dávno, někdy začátkem šedesátých let, přijel pracovat pravej Američan  Nejen jeho - v tý době luxusní, neb devizový - původ, ale i jeho relativní mládí a celkovej vzhled doháněl většinu ženskýho osazenstva k šílenství a pořádaly se na něj hony, jichž se zúčastnily i vyslovený krasavice. Nakonec byl skutečně lapen, a to tou nejmenší, nejstarší a nejošklivější (nikoli však nejblbější)! Později jsem je poznala oba (dokonce kvůli ní zůstal tady, aby nepřišla o kontakt se synem z prvního manželství) a jestli neumřeli, jsem si jistá, že na ni dodnes kouká jak na svatej obrázek a pěje na ni ódy, jako pěl vždycky.

Tak holt srdci neporučíš...

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 16. května 2017 12:06
Reakce na barbucha:

no tak to je známá věc, že krása je v očích toho, kdo se dívá, žejo

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 16. května 2017 12:12
Reakce na Potrefenáhusa:

Presne tak. A do vzťahov stejnak nevidíme, je to záležitosť tých dvoch ľudí, čo v tom vzťahu sú. Oni vedia, čo ich spája.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. května 2017 13:24
Reakce na carries:

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 16. května 2017 13:31

Takhle na dálku je mi úplně jedno kdo s kým chodí, jaký je mezi nimi věkový rozdíl a jestli je za tím pravá láska nebo něco jiného. Kdybych se ale dozvěděla, že mají moje nezletilé děti poměr s někým, kdo je stejně starý jako já, tak by mě omylo a nadšená bych určitě nebyla ( a ještě kdybych zjistila, že je to jejich učitel/ka ). Na druhou stranu úplně chápu ženy středního věku, že jim lichotí, když se o ně zajímá pěkný kluk ve věku jejich syna - některé z nich asi musí stát dost sebezapření, aby odolaly.  

49376 příspěvků moje polička 16. května 2017 13:33
Reakce na Emerald:

ano to je presny.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 16. května 2017 13:36
Reakce na Potrefenáhusa:

no tak to je známá věc, že krása je v očích toho, kdo se dívá, žejo

Jasně. Jenom někdy je to těžko k pochopení