barbucha pravá botka je jí kapánek větší???...co je tohle za modýlek![]()
VIP zjevy
Mně ne. Jak píše stes , je to neslušivý... ty kalhoty jsou nehezký a vypadaj jak když ji škrtěj v pase (vono to dělá ta blůza asi, ale je to jak když má panděro).
Mno, tohle mi taky moc slušivý nepřipadá. Zvlášť k věku a k typu dotyčný...

barbucha Fergie? No ta je neslušivá tak nějak furt
barbucha Copak věk, asi by se našla i taková, co by jí to šlo. Ale musela by na to jít jinak.
Dasi boty....![]()

Ty prsa vypadají jak dvě plastový misky položený na hrudník. Vůbec nevypadají, že by to k ní patřilo.
Dost divnej model
ona byla moje ikona, fakt jsem její odívání žrala, ale poslední dobou se mi na ní nelíbilo vůbec nic :(
Dost divnej model
koukam ze retro vlnka se posouva od modelu myho mladi k tem z me dospelosti.. auvajs
Zdá se mi to, nebo Kanye West dost zmohutněl:
Ronna jo taky sem vcera cumela....tak 10-15kilo...?
viktorka_od splavu to je presny.....ale jde to rychle,tak snad se to za chvilku prezene.![]()
Ronna Kanye až bude mí koncert někde kolem, tak se zbláznim, já ho děsně žeru!
Ad Victoria B., já teda fakt nevidim nic tragickýho, úplně podle mýho gusta to neni, ale nic pohoršujícího![]()

viktorka_od splavu Zarinya Přesně to byla moje první myšlenka, my budeme asi stejná generace
Ale to je Victoria vlastně taky....![]()
Garfie ročník 74?
Mutziputzi jj, i když myslela jsem trochu širší rozmezí.
Garfie Tam spadam taky, ale nevidim v tom nic co by se vracelo, tohle se nosilo vzdycky.
viktorka_od splavu jak koukam na kalhoty VB, tak brzy budeme muset vsechny zkracene nohavice zase popustit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.