Mutziputzi Asi jo, jen mi to prostě na první pohled asociovalo dobu, kdy jsem to nosila i já
proto zřejmě ten retro dojem....
VIP zjevy
Garfie ročník 74?
to sem presne,ja.
mne se to proste nelibi,neni to nuc pohorsujiciho,ale nejak nechci nosit to co uz sem nosila,no.Ty dziny vubec nelichoti postave.
viktorka_od splavu jak koukam na kalhoty VB, tak brzy budeme muset vsechny zkracene nohavice zase popustit
jo a ja muzu vyhazet celou skrin.
Zarinya já o pár let mladší, ale nikdy jsem to nenosila, tohle je pro velikost 0, kterou jsem bohužel nikdy neměla![]()
viktorka_od splavu jak koukam na kalhoty VB, tak brzy budeme muset vsechny zkracene nohavice zase popustit
To mě ani nenapadne - je zjevný, že tenhle typ džínů sluší málokomu, a ani VB mezi ně nepatří ![]()
Tyhle ještě ke všemu vypadaj jako za čistapade vod Vietnamců (a ano, je mi jasný v jakejch cenovejch relacích se její šatník pohybuje).
Mutziputzi tak ja 49kilo mela,zrovna v ty dobe a jo,taky takovou pruhlednotinu,jen jeste o kus kratsi......![]()
Potrefenáhusa Neděs mě takto po ránu
.
Outfit VB se mi extra nelíbí, ale alespoň na něj má postavu. ![]()
Zarinya já o pár let mladší, ale nikdy jsem to nenosila, tohle je pro velikost 0, kterou jsem bohužel nikdy neměla
ja ji mela v 18 a presne to jsem tenkrat nosila. Pro me nelibivy model dnesnima ocima.
Outfit VB se mi extra nelíbí, ale alespoň na něj má postavu.
kterou ji prave ty dziny deformuji......nebo mas jiny nazor?
Potrefenáhusa Ale ty prsa má menší než předtím. ![]()
Garfie Já v nečem takovém byla na vyhlašování Českých lvů v roce 1995
.
A ne že mě někdo bude nutit hledat fotku...
.
Lamicka Jo a zas se na ty zkracene bude rikat, ze se ceka velka voda:-D. Ach jo:-D
Zarinya Psala jsem, že se mi její outfit zrovna nelíbí, ale nepohoršuje mě. Ovšem pokud se tohoto trendu chytí i osoby s jinou velikostí, bude hůř
.
whiskas ja tedy doufam,ze z toho zadny trend nebude.:-)
Zarinya Tak nemusí člověk následovat každý výmysl, že? ![]()
Mutziputzi Blbej dotaz: Velikost 0 je kolik? 32?
Luna no, tak cca
Mutziputzi Ale nemá VB velikost 00? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.