whiskas Ja nevim ze ji furt bavi se redukovat na nahatici![]()
VIP zjevy
Mutziputzi Není to ten samý lustr, který podpírala Descatelo? ![]()
Bledule to zas nepoznam, ale je fakt ze Dara aspon nemusi dat ruce vzhuru aby prsa nebyly u pasu![]()
Mutziputzi no jo, stara a trapna, proto
Bledule to zas nepoznam, ale je fakt ze Dara aspon nemusi dat ruce vzhuru aby prsa nebyly u pasu
Bodejť, když je má vycpaný ![]()
barbucha Tak kdyz je chce vystavovat pripazena co ma delat?
Já to dám snad radši sem... že by museli až tak šetřit?! Dnešní Nobelovky - Victoria v šatech po mamince (která je měla ke stejný příležitosti v roce 1995) ![]()

barbucha no ale sluší jí to! zvlášť když srovnám s těma fotkama v těch prapodivných sakách co by mohly být taky po mamince
barbucha taky by to chtelo vycpat![]()
barbucha Tak kdyz je chce vystavovat pripazena co ma delat?
Otázka je, proč je musí vůbec vystavovat.
barbucha no to sem se dotazovala primarne
jako ta at mi nekde vypravi, ze ma rada kazdou svoji vrasku a opotrebene telo, u ni tusim deprese ze starnuti jako Brno
Mutziputzi mně to teda připadá docela smutný, jak ji teda odjakživa nemusim, tak je mi jí skoro až líto.
viktorka_od splavu no prave taky tusim zoufalstvi, ne ten rajc co promuje![]()
Mutziputzi no blbý je, že to zoufalství vyvolá tak maximálně lítost a u cílové skupiny spíš odpor
viktorka_od splavu Ted slavila 46, na ty leta jako bez debat dobry, ale proc to furt cpe nerozumim
Přitom by stačily ty občasný "náhodný" fotky z prázdnin a pláže, abychom jako jen tak mimochodem věděli, že je ve formě...
Mutziputzi no šak jo, my jsme stejně.. rozhodně vypadá dobře, to souhlasím, ale prostě už se to chýlí a když tě opustí chlap a s mladicí předvádí jak je konečně šťastnej, to by asi sejmulo kdekterou, natož moji vrstevnici.
Mutziputzi tyjo, blby no, jeste ty krajkovy kalhoty tvl
a ani ji ta poza nelichoti, prso vypada nejak do strany, cely trapny....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.