to mi naopak pripada jediny pochopitelny:-)
VIP zjevy
Jistě, student elitní školy, investiční bankéř u Rotschilda, ministr financí a současný prezident, prosťáček 20 let neprozřel, že je obětí groomingu, podle mě ho držela i pár let pod zámkem, aby to posichrovala stokhlomskym, že vás to baví, vás všechny analytičky a soudkyně, ne jen vás konkrétně.![]()
No, je :) Ja mám známeho, ktorý je dosť veľký fešák a priateľky (a súčasná manželka je tiež taká) si vyberal vždy staršie, a z pohľadu jeho kamarátov, dosť škaredé. Jemu sa páčili, bol spokojný a my sme mohli tak maximálne zdvihnúť obočie.
no mně to přijde většinou těžko k pochopení :-D Kromě mě, samozřejmě...
Jasně. Jenom někdy je to těžko k pochopení ![]()
To je jedno, že to není k pochopení, ale je to moje jediná naděje ![]()
No já jsem to nemyslela přímo na Macronovi, jednak ona nebyla přímo jeho učitelka, takže prostor pro nějaký dlouhodobý grooming tam asi nebyl, a hlavně jak říkáte viděno zpětně, dvacet let se ani jeden z nich evidentně neprobudil s pocitem, že to takhle vlastně vůbec nechtěli a neutekli k někomu dalšímu. Ale obecně, v době kdy takový vztah začíná je to prostě problém a minimálně skepse rodičů je naprosto pochopitelná.
To ano, obecně to samozřejmě není vítaná situace, ale fakt se mi příčí náhled některých místních...což je můj problém, chápu![]()
pokud chcete mluvit o toleranci, nezbývá vám, než tolerovat, že my to netolerujeme
mně třeba vůbec nevadí, že vám to nevadí a nepřijde vám to divný, ale doufám, že vám taky nebude vadit, že mně to divný přijde ![]()
Ještě dvakrát třikrát si to přečtu a budu reagovat
No ne, já samozřejmě toleruju spoustu věcí a jsem liberál jak ráda zdůrazňuju, podle mě ale ten kdo tohle nejvíc pranýřuje...no nic. Znáte film Americká krása?)))
ne (asi naštěstí, když to tak píšete, určitě bych teď zjistila, že jsem podle něj naprosto příšerná
)
Jenže v Americké kráse se taťka nakonec ovládl.![]()
Takže happyend!))
Jak pro koho, samozřejmě...![]()
Popis love story z wiki:
Macronovou manželkou je od roku 2007 o 24 let starší Brigitte Macronová, rozená Trogneuxová (* 1953), pocházející z rodiny výrobců čokolády v Amiensu. V letech 1974 až 2006 byla poprvé vdaná, a to za bankéře André-Louise Auzièra. Je Macronovou bývalou učitelkou francouzštiny a latiny na jezuitském gymnáziu La Providence v Amiensu. Seznámili se v roce 1993, když bylo Macronovi 15 let a studoval ve druhém ročníku gymnázia. Brigitte Auzièrová byla také vedoucí školního divadla, ve kterém Macron hrál. Její dcera Laurence Auzièrová byla Macronovou spolužačkou.[2][3] Poté, co vznikly v Amiensu pověsti o vztahu učitelky a nezletilého studenta a rozruch v obou rodinách,[4] odešel Macron na přání svých rodičů do Paříže, kde se zapsal na poslední rok gymnaziálního studia na Lyceu Jindřicha IV. a následně složil s výborným prospěchem maturitní zkoušky (baccalauréat).[5][6] Pár však zůstal zprvu tajně, později otevřeně spolu.[7] Od určitého data vyučovala Brigitte Auzièrová na jiném jezuitském gymnáziu, a sice na Lycée Saint-Louis-de-Gonzague v Paříži (lyceum je známo jako Franklin), a starala se o finanční zabezpečení své a Emmanuela Macrona.[8]
Brigitte Macronová má tři děti ze svého předchozího manželství a sedm vnoučat. Její děti jsou Sébastien (* 1975), Laurence (* 1977) a (dcera) Tiphaine (* 1984). Emmanuel Macron považuje rodinu své ženy za svoji rodinu. Když se André-Louis Auzière dozvěděl „krutou pravdu“ o vztahu své manželky k jejímu studentovi, okamžitě opustil společnou domácnost.[9] Brigitte se s Auzièrem rozvedla terpve v roce 2006.[10][11]
Mně Brigitte něčím připomíná brtiskou Camillu. Hlavně na fotkách z mládí. A obě si nakonec vzali svoji životní lásku
. V médiích proběhla fotka Brigittiny nejmladší dcery, matce je dost podobná a ošklivá není.
a ja porad koho mi pripomina!:-)
Nový thajský král je tak trochu úchyl ![]()

Má to nějaké vysvětlení?
Je přesvědčenej, že je sexy? ![]()
Princovým asi dosud nejvýstřednějším činem bylo jmenování jeho oblíbeného pudla Fufu maršálem thajského letectva.
![]()
A my se tady budeme dohadovat, kdo má být ministrem financí...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí