VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. května 2017 13:38
Reakce na barbucha:

to mi naopak pripada jediny pochopitelny:-)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. května 2017 13:40
Reakce na Mags:

Jistě, student elitní školy, investiční bankéř u Rotschilda, ministr financí a současný prezident, prosťáček 20 let neprozřel, že je obětí groomingu, podle mě ho držela i pár let pod zámkem, aby to posichrovala stokhlomskym, že vás to baví, vás všechny analytičky a soudkyně, ne jen vás konkrétně.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 16. května 2017 13:42
Reakce na barbucha:

No, je :) Ja mám známeho, ktorý je dosť veľký fešák a priateľky (a súčasná manželka je tiež taká) si vyberal vždy staršie, a z pohľadu jeho kamarátov, dosť škaredé. Jemu sa páčili, bol spokojný a my sme mohli tak maximálne zdvihnúť obočie.

Online Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 16. května 2017 13:45
Reakce na barbucha:

no mně to přijde většinou těžko k pochopení :-D Kromě mě, samozřejmě...

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. května 2017 13:50
Reakce na barbucha:

Jasně. Jenom někdy je to těžko k pochopení

To je jedno, že to není k pochopení, ale je to moje jediná naděje 

Offline Mags
180 příspěvků moje polička 16. května 2017 13:57
Reakce na Mutziputzi:

No já jsem to nemyslela přímo na Macronovi, jednak ona nebyla přímo jeho učitelka, takže prostor pro nějaký dlouhodobý grooming tam asi nebyl, a hlavně jak říkáte viděno zpětně, dvacet let se ani jeden z nich evidentně neprobudil s pocitem, že to takhle vlastně vůbec nechtěli a neutekli k někomu dalšímu. Ale obecně, v době kdy takový vztah začíná je to prostě problém a minimálně skepse rodičů je naprosto pochopitelná.

20970 příspěvků moje polička 16. května 2017 14:03
Reakce na Mags:

To ano, obecně to samozřejmě není vítaná situace, ale fakt se mi příčí náhled některých místních...což je můj problém, chápu

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. května 2017 14:13
Reakce na Mutziputzi:

pokud chcete mluvit o toleranci, nezbývá vám, než tolerovat, že my to netolerujeme  mně třeba vůbec nevadí, že vám to nevadí a nepřijde vám to divný, ale doufám, že vám taky nebude vadit, že mně to divný přijde 

20970 příspěvků moje polička 16. května 2017 14:20
Reakce na Jiná Realita:

Ještě dvakrát třikrát si to přečtu a budu reagovat No ne, já samozřejmě toleruju spoustu věcí a jsem liberál jak ráda zdůrazňuju, podle mě ale ten kdo tohle nejvíc pranýřuje...no nic. Znáte film Americká krása?)))

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. května 2017 14:22
Reakce na Mutziputzi:

ne (asi naštěstí, když to tak píšete, určitě bych teď zjistila, že jsem podle něj naprosto příšerná  )

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 16. května 2017 14:33
Reakce na Mutziputzi:

Jenže v Americké kráse se taťka nakonec ovládl.

20970 příspěvků moje polička 16. května 2017 14:34
Reakce na Emerald:

Takže happyend!))

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 16. května 2017 14:36
Reakce na Mutziputzi:

Jak pro koho, samozřejmě...

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 16. května 2017 14:53

Popis love story z wiki:

Macronovou manželkou je od roku 2007 o 24 let starší Brigitte Macronová, rozená Trogneuxová (* 1953), pocházející z rodiny výrobců čokolády v Amiensu. V letech 1974 až 2006 byla poprvé vdaná, a to za bankéře André-Louise Auzièra. Je Macronovou bývalou učitelkou francouzštiny a latiny na jezuitském gymnáziu La Providence v Amiensu. Seznámili se v roce 1993, když bylo Macronovi 15 let a studoval ve druhém ročníku gymnázia. Brigitte Auzièrová byla také vedoucí školního divadla, ve kterém Macron hrál. Její dcera Laurence Auzièrová byla Macronovou spolužačkou.[2][3] Poté, co vznikly v Amiensu pověsti o vztahu učitelky a nezletilého studenta a rozruch v obou rodinách,[4] odešel Macron na přání svých rodičů do Paříže, kde se zapsal na poslední rok gymnaziálního studia na Lyceu Jindřicha IV. a následně složil s výborným prospěchem maturitní zkoušky (baccalauréat).[5][6] Pár však zůstal zprvu tajně, později otevřeně spolu.[7] Od určitého data vyučovala Brigitte Auzièrová na jiném jezuitském gymnáziu, a sice na Lycée Saint-Louis-de-Gonzague v Paříži (lyceum je známo jako Franklin), a starala se o finanční zabezpečení své a Emmanuela Macrona.[8]

Brigitte Macronová má tři děti ze svého předchozího manželství a sedm vnoučat. Její děti jsou Sébastien (* 1975), Laurence (* 1977) a (dcera) Tiphaine (* 1984). Emmanuel Macron považuje rodinu své ženy za svoji rodinu. Když se André-Louis Auzière dozvěděl „krutou pravdu“ o vztahu své manželky k jejímu studentovi, okamžitě opustil společnou domácnost.[9] Brigitte se s Auzièrem rozvedla terpve v roce 2006.[10][11]

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 16. května 2017 15:00

Mně Brigitte něčím připomíná brtiskou Camillu. Hlavně na fotkách z mládí. A obě si nakonec vzali svoji životní lásku . V médiích proběhla fotka Brigittiny nejmladší dcery, matce je dost podobná a ošklivá není. 

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. května 2017 15:29
Reakce na Malvin:

a ja porad koho mi pripomina!:-)

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 16. května 2017 19:15

Nový thajský král je tak trochu úchyl 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 16. května 2017 19:22
Reakce na barbucha:

Má to nějaké vysvětlení?

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 16. května 2017 19:35
Reakce na Krehutka:

Je přesvědčenej, že je sexy? 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 16. května 2017 19:56
Reakce na barbucha:

Princovým asi dosud nejvýstřednějším činem bylo jmenování jeho oblíbeného pudla Fufu maršálem thajského letectva.

A my se tady budeme dohadovat, kdo má být ministrem financí...