Jo
A pak jeho čtyřdenní pohřeb ![]()
VIP zjevy
Čí? Fufu je mrtvý?
No jo, loni mu zdechnul.
Ale mají pěkné tradice, jako třeba plazení před králem ( premiér, ministři, předseda nejvyššího soudu a nějací armádní papaláši). Byl už Zeman na oficiální návštěvě?

![]()
![]()
No, von by pudl místo některých našich potentátů byl možná lepší ![]()
No na to ze ji to zprskali tehda pekne na piarko se jim teda odvdecila, si neumim predstavit co s nima tropila.
Teda do medii by to cpat nemusela, ale co s tim asi tak mohla delat? Mela to leta, tak holt to slo do kopru, unava materialu asi :D
Zrovna jsem tuhle pri pohledu na jednu velmi predelanou slecnu premejslela, jak to bude vsechno vypadat za 15 let.
Nechat to rok, až jde o život, a ještě si libovat, jak kolem ní doktoři skákali a zachraňovali jí život, to chce fakt IQ šumící trávy.
mi to přijde jako kecy, aby řeč nestála...
jinak teda znám od vidění jednu paní (je to známá jedněch kamarádů), která je typově dost podobná, je teda strašně hodná a jednotlivosti na ní ani nejsou moc pěkný, ale když se to nějak všechno sečte, tak za sousedku bych ji mít rozhodně nechtěla...:-D
proč?
protože je to taková samice s velkým s :-D
Takhle to zní debilně, ale nikoho jinýho takovýho neznám :-D
Mně přijde odpudivá
no někdo psal ještě na MP, že ji znal před tím, než se stala známou a že to byla pěkná, štíhlá, zajímavá a chytrá ženská. Taky se tomu těžko věří.
chudák kočka, kouká dost vyděšeně ![]()
blbý je, že tenhle typ přijde většinou odpudivý jen ženám. mužům naopak...aspoň co tak podpultově vím. jo a veřejně se k tomu ti muži úplně nepřiznávají.
mně jsou typy jako ona odpudivé taky. takové nízce pudové primitivní samice, to je můj dojem (jo, je to ošklivý, ale ten dojem prostě mám, nedá se tomu nijak zabránit).
Mně se z takovejch zpráv rolujou nehty.
Až nebudou kozy, dá k lepšímu kvalitu ranní stolice?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí