VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 18. května 2017 10:00
Reakce na Jiná Realita:

Je to přesně tak. Někde se to tu řešilo i s Vicou Kerekes, která teda není zdaleka tak děsná jako Štěpánka. Ale přesně tento typ zrzav é oplacane prsatice se nám na chvíli "vetřel" do rodiny, rozbila brachovi stabilní šestiletý vztah, pak spolu vydrželi...asi dva měsíce, než zjistil, že po ní jde dalších asi 7 chlapů, přišel se mi omluvit, že jsem měla pravdu, že to byla kráva.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. května 2017 10:03
Reakce na Luna:

Ale nebudeme si myslet, že za to pan bratr nemůže, že ne. Mimochodem Vica teda není oplácaná, a to že na to mám přísnej metr jinak.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. května 2017 10:25
Reakce na Mutziputzi:

ale jinak to fakt je úplně stejný typ jako štěpánka. taková ta zvláštní línost v pohybu, v mrkání, stejné pohyby, pro mě úplně stejný typ. ke štěpánce se možná chlapi hlasitě nepřiznají, vica připadá sexy snad každému, koho znám. kdybych měla takovou kolegyni, musela bych ji zabít nebo dát výpověď. ženy, které pomalu mrkají, pořád si sahají na vlasy, debilně se usmívají a i čaj si vaří koketně, mě totiž přivádějí k zoufalství 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 18. května 2017 10:48
Reakce na Mutziputzi:

Ne ne, může za to, jsem se s ním taky pohadala, ale to je mimo, to sem nepatří. Vica jsem psala, že je na tom daleko líp než Š. Nicméně ani V. nějak nemůžu zařadit mezi sympatické osoby, jakkoli jsou rozhovory s ní zajímavé. Mně prostě připomíná rodinnou krizi.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 18. května 2017 11:00
Reakce na Jiná Realita:

Mrkám a usmívám se snad normálně, ale na vlasy si taky sahám pořád.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 18. května 2017 11:16
Reakce na Jiná Realita:

Já mám takovou kamarádku, známe se už od dětství. A musím říct, že je to fakt šílené, ale taky že za to opravdu nemůže, spíš jí to komplikuje život. Jsem zatím asi jediná, co s ní neměla konflikt 

Je navíc rozvedená, takže to asi posiluje "pocit ohrožení" nebo jak to říct. Dokonce můj muž, když se s ní seznámil (na nějakém večírku u nás) mi pak říkal, že měl pocit, že s ním flirtuje a nevěděl, jak s tím naložit. Ona prostě podvědomě dělá "ty věci", třeba když s ní mluvíš, dívá se ti do očí, vždycky o vteřinu, dvě déle, než je vhodné. Dělá to i ženským, ale na chlapy to prostě působí. Ona sama si s tím neví rady, už jsme to spolu i párkrát probíraly, protože jí to stěžuje život (hlavně v práci a taky kamarádky jsou vždy ostražité pokud mají poblíž své muže), snaží se cíleně chovat jinak, což ji pochopitelně zřejmě dělá ještě víc sexy 

Je navíc opravdu hezká, takovým netuctovým způsobem. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 18. května 2017 11:23

Ode dneška začínám pomalu mrkat

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. května 2017 11:30
Reakce na MP Meri:

jakože na to začnete balit chlapy?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 18. května 2017 11:33
Reakce na Jiná Realita:

Jo. (Pozor přiznání) Miluju,  když na mě letí chlapi 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. května 2017 11:36
Reakce na MP Meri:

tak ještě ten tip o sahání na vlasy - spolužáci po letech přiznali hromadně, že milovali spolužačku (která štvala všechny ostatní spolužačky), protože si pořád dávala vlasy za ucho (asi fakt každou minutu) a ty vlasy krásně voněly! takže přidejte k mrkání dávání vlasů za ucho a sem tam se zahihnějte, obírejte při hovoru neexistující smítka z gauče nebo ze saka, to je fuk, a máte zájem jistý  fakt to funguje, (pozor přiznání) zkoušela jsem to! ale nemám na to povahu to vydržet déle než deset minut.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 18. května 2017 11:41
Reakce na MP Meri:

Na Vás musí letět i kdybyste mrkala nadzvukovou rychlostí. 

20970 příspěvků moje polička 18. května 2017 12:23

To není nožka do rozparku

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 18. května 2017 12:46

Bože, pomalé mrkání a vlasy za ucho....  

Manželova pubertální dcera teď začala s oblibou máchat vlasama tak asi každých 10 minut. Jakože: rozdělám si messy bun, postavím se, několikrát prudce máchnu hlavou dopředu dozadu dopředu dozadu (metalisti vědí) a pak si udělám úplně stejný messy bun. Asi to mám mít stejnou funkci.

Snad jí nikdo neprozradí nic o pomalém mrkání..

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 18. května 2017 12:49
Reakce na Pavlena:

A to má byť sexy, či sa len snaží docieliť dokonalého messy bun?

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. května 2017 12:52
Reakce na MP Meri:

sa obávam, že ja keby som skúšala pomaly mrkať, nevyzerala by som koketne ale ako po lobotomii

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. května 2017 12:53
Reakce na betsey:

20970 příspěvků moje polička 18. května 2017 12:53
Reakce na carries:

Mně se dokonalý messy bud povede pouze a jedině, když jdu doma běhat na páse, případně uklizet, jakmile to chci mezi lidi, vypadám jak Douchová mám pocit, já už jsem to vzdala, dcera možná zkouší dál)))

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 18. května 2017 12:55

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 18. května 2017 13:19
Reakce na Mutziputzi:

Tak ja mám vo všeobecnosti najlepšie vlasy keď nikam nejdem. Akonáhle potrebujem niekam ísť, tak začnú nespolupracovať.

Luna lol, tak nejak som si to predstavila, ale Pavlena napísala, že ako metalisti, a to je trochu iný štýl

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 18. května 2017 13:35
Reakce na Luna:

já bych si za takovýhle vlasy nechala narůst klidně čtyři zadky vedle sebe