VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 13. března 2019 12:13

Mutziputzi 

A myslíš že neodklání? Přece neni možný, že by to všechno nasypal do automatů, nebo jo?! 

Někde jsem zahlídla, myslim že Pafka to naprášil (což by se mu podobalo), jak Blažkový jdou na účet i honoráře za jeho knihu nebo tak něco... to jest i kdyby to byly tyhle drobný, tak na svý konto si je neposílá (nakonec by mu to stejně zabavili exekutoři), ergo vo ně vokrádá právě ty svoje děti a eště lže u soudu. Fuj.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. března 2019 12:19

barbucha A co má soud udělat, Kristelová si to měla vyfakturovat jako PR k těm knížkám, tak koho bys hnala před soud, jí, nakladatelství, Řepka už tam stojí...? To jsou dost naivní představy, že to soud v jedný kauze může vzít takhle zeširoka a i kdyby se někdo k sérii úderných trestních oznámení rozhoupal, tak co, před soudem to skončí zas až v době kdy jedna kapsa bude prázdná a druhá vysypaná...že Řepka má holou prdel, bych si byla celkem i jistá, údajně je neopatrně odkláněl před Renátou a jejich správce si měl celou sumičku pěkně ponechat.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 13. března 2019 12:22
Reakce na Kammila:

​mám dojem, že jsem ty fotky zahlédla v souvislosti s nějakým představením a v tomto "úboru" bude účinkovat. Takže promo fotka asi

​ja zazila predstaveni s polonahou Stasovou a teda dobre mi to nedelalo.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 13. března 2019 12:41

Mutziputzi 

Soud to moh vzít zeširoka právě kvůli alimentům, resp. kvůli tvrzení že je dotyčnej hotovej žebrák. Ale k tomu musí bejt vůle (i na straně soudu).

Řepka je určitě regulérní blb, vo tom žádná - ale ne zas tak velkej, aby nedokázal před soudama i exekutorama slušně kličkovat. Tím hůř pro ostatní zúčastněný...

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 13. března 2019 12:43

barbucha Právě proto by už měl konečně sedět

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 13. března 2019 12:47

stes 

Tak na tom se asi shodneme všechny, že by fakt měl!

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 13. března 2019 12:48

Kristelový vydala na IG prohlášení o Novotným! X stránek textu. Přečetla jsem to celý. Být JEJÍ fanynka, tak jí věřím. Je oběť, Novotnej ju stalkuje, chce ji nechat zemřít, chudák Claudinka, je na prvním místě matka a Tomáš je jí velkou oporou

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 13. března 2019 13:29

martek01 a kde tu mame printscreen pro ty, co nejsou na IG...?? Takhle by to neslo!

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 13. března 2019 13:35

Mutziputzi 

Hele Pafka jak na zavolanou. No, z toho by už na nějaký ty alimenty bylo aspoň částečně:

máš finanční a mediální poradkyni vedle sebe v posteli už dva roky, nedělej si starosti, je to určitě nejlepší jak to může bejt, zachránila tě, když zkasirovala po dohodě s Albatrosem a Gradou obě ty knížky. 2x +-380k jste před Renatou, Vlaďkou a dětmi odklonili.

20970 příspěvků moje polička 13. března 2019 13:39

barbucha a jak to dokazete ze za to PR neodvedla?

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 13. března 2019 14:00

Mutziputzi 

Tak já nevim, ale nezdá se ti (nebo vám, vážený soude ) trochu zvláštní, že PR pobere 600-700 tisíc, přičemž autorovi je zaplaceno 20 (rovněž tisí) ?? Advokáti těch exmanželek stojej evidentně za prd.

Viz Pafkovo:

Exekutor zabavil Albatrosu jen 20 tisíc, co měly jít tobě.

20970 příspěvků moje polička 13. března 2019 14:04

barbucha To urcuje trh ne, dodavatel Kristelova, odberatel nakladatelstvi...ale je super, ze mas o justici tak vysoky mineni, advokati jsou podle me naopak dobry, ze klientky nezenou do obtizne vyhratelnych soudu a vyloh

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 13. března 2019 14:10

.... aby někomu nepraskla žilka v hlavě................

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 13. března 2019 14:11

Pavlena máš štěstí, že finišuju s monitorovací zprávou a prokrastinuju jak prase.....

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 13. března 2019 14:14
Reakce na martek01:

Kristelový vydala na IG prohlášení o Novotným! X stránek textu. Přečetla jsem to celý. Být JEJÍ fanynka, tak jí věřím. Je oběť, Novotnej ju stalkuje, chce ji nechat zemřít, chudák Claudinka, je na prvním místě matka a Tomáš je jí velkou oporou

​Jsem tam koukla, ale toxický jed mě dostal a puč a lynč dorazil, dál to nešlo 

A koukám, že už to visí i tady 

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 13. března 2019 14:21

barbucha nenechám to tady dlouho, aby na mně pak taky nedala trestní oznámení.....

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 13. března 2019 14:21
Reakce na Kammila:

​mám dojem, že jsem ty fotky zahlédla v souvislosti s nějakým představením a v tomto "úboru" bude účinkovat. Takže promo fotka asi

​Jo, je to v kostýmu z muzikálu Kvítek mandragory. Ovšem čím omluvit tu pózu?

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 13. března 2019 14:30

martek01 

Příšerný žvásty. 

Trestní oznámení nehrozí, máš tam uvedenou autorku 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 13. března 2019 14:34

martek01 no hukot tedy... jsem netušila, že je toho tolik, když jsem žádala printscreen, pardon...

Online Sofi
příspěvků moje polička 13. března 2019 14:37

Kristelovou nemusím, ale na základě toho jejího prohlášení jsem se podívala na IG Novotného a je fakt, že se tam do ní naváží neuvěřitelně a pěkně dlouhodobě. Taky mě tam překvapily fotky s Erbovou, kde jsou největší kamarádi