Tak já nevim jak to bylo... nebejt muciny tak vlastně ani jednoho z nich neznám
Pafka mě baví akorát když dá rozhovor do PL ![]()
VIP zjevy
barbucha No právě a nás co víme, že Pavel je ryzí intelektuál s velkym přehledem, nadhledem, humorem a všeobjímající jak já, nás moc neni, lid jenom tuší, že bude starostovat dobře a je to slušnej lepšočlověk, tak co čekáš za analýzy, kór když se Klíma ptá jak trotl![]()
Ale tohle je pěkný

Já nic nečekám
a vo tom ryzím intelektuálovi občas kacířsky pochybuju
von je spíš po tatínkovi, kterej vždycky dokázal vymámit z jalový krávy tele a byl taky takovej pouťovej vyvolavač, šíleně ukecanej.
Ale jestli s ním jsou Řeporyjci spokojený tak pro mě za mě...
(a vzhledem k tomu že nevim co je to Foreo nebo Lumi Spa... tak to bude asi ňáká drzost na chudáka Blažkovou zase, co?
)
barbucha To propagovala kdysi, jsou to ňáký ty čistící cajky gesicht, vyzkoušeno za nás zřejmě, takovejhle alabastr si nemohu dovolit![]()
Nasazuje vlastní kůži!
barbucha Udivuje mě děvče, famous kosmetická blogerka a pleť má horší než já, stará jak Metuzalém, co se namaže tim co mu přijde pod ruku, nešťastnice to je.
To má z nervů jak jí Pafka ničí život!
![]()

barbucha Ty ale on ten Novotný starší není žádný béčko. Působí jak píšeš jako pouťový vyvolávač, ale v hlavně to má v pořádku. Můj strejda s ním chodil na gympl a prý (kromě toho, že s ním byla sranda) byl hrozně inteligentní, vzpomíná na něho rád. On studoval češtinu a filosofii (i když to myslím nakonec nedokončil), pracoval v rozhlase....a ke třem vlastním si adoptovali čtvrtý ditě, už jen za to respekt!
Garfie Tak, kdo chce vedet, vi, kdo chce redukovat na poklesleho "bavice" z Novy necht redukuje![]()
Mutziputzi Ale vzdělávat je třeba...![]()
Inteligentní a zábavnej, dyk já mu to neberu. Znám ho ještě z doby, než byl Pafka vůbec na světě, ještě když dělal s Fešákama... dávali to dohromady u nás na chalupě a sranda to fakt byla ![]()
Tak Řepka má zase audienci u soudu...ježiš to je lůzr![]()
Příšerná socka. Nechápu, že se vůbec nestydí.
...mně jsou většinou ty naše "hvězdy" buřt, ale ta Blanarovičová... Ta je tak trapně trapná, že to není možný...
Ty její diblíkovitý pózy... ![]()
Miru kuk ![]()

musím dodat, že blanarovičová je na té fotce výš tak nesmírně sexy a svůdná a navíc vypadá tak mladistvě, že i mně se čelo orosilo...
Jiná Realita To snad ne ![]()
EDITH4B mám pocit, že se ve tváři začíná nebezpečně podobat dádě, je nějak podobně odulá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí