VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. března 2019 09:53

barbucha to neni, ale pokud je fotr švorc a matka sekretářka v autosalonu, zdá se mi rozumnější přeřadit syna na "socka" školu a nehrát si, že držíme standard, důvod držet u huby neni jinej než ten, že nedržet si pitomci nemohou dovolit

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 13. března 2019 09:54

Jiná Realita 

Takhle někdo vyfotit (a zveřejnit) , okamžitě po vystřízlivění se jdu oběsit.

A ten fotograf, pokud to nebyl její vlastní syn/strýc/otec/dědeček... by měl bejt neprodleně vyškrtnutej z profesionálů bez možnosti návratu.

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 13. března 2019 09:56

barbucha To není. Ale jak dlouho už s nimi Řepka není? A jak dlouho už je jasné, že z něj nic nevypadne, ani kdyby ho na ruby otočili?

Pavlena To bude asi ono.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 13. března 2019 10:02

Mutziputzi 

Jako nuzný podmínky tě samozřejmě donutěj k odpovídajícím opatřením - ale za prvé to roční školný dáš i z průměrnýho platu... a za druhý pokud fotr žije na vysoký noze, byť přiznává příjmy nula, měl by se sakra podílet. Nevim jak dalece se dá spolehnout na informace Blažkový, ale nepíše o tom že chroustaj suchý kůrky, ne? Ba právě naopak... 

Navíc dítěti neprospěje už rozvod - a odměnou za rozchod rodičů je mu co? Eště ke všemu ztráta sociálního zázemí, kamarádů... a nová škola, kde nikoho nezná? No, pěkně. 

20970 příspěvků moje polička 13. března 2019 10:05

barbucha Já mam dojem, že vysoká noha vypadá teda o dost jinak než Řepkovej lajfstajl, myslim, že socánkové horkotěžko táhnou nájem. Děti rozvodem asi nezískaly, leč kde nic neni, ani smrt nebere, co si chtěj vysoudit, fotra za katrem? To pak jo.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 13. března 2019 10:05

barbucha tiež by mi to prišlo tvrdé. Ja by som klzdne jedla suché rožky, len aby som decku zabezpečila dobrú školu a zázemie.

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 13. března 2019 10:09

Mutziputzi já myslím že pro všeobecný blaho by za ten katr už měl táhnout

20970 příspěvků moje polička 13. března 2019 10:10

Janulik03 rožkama na školu opravdu nenašetříš

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 13. března 2019 10:14

Mutziputzi 

Tak pokud je jasný, že fotr přispívat (na vlastní děti) nehodlá, kdyby ho na kolenou prosily... radši bych ho viděla za tím katrem, a to na hodně dlouho.

Já nevim jestli a jakej platěj nájem... rozhodně jsem z těch kusejch zpráv získala dojem, že wellness víkendy... zahraniční dovolený... vybrané restaurace... jsou jejich běžnej životní styl  Aspoň by tak rádi působili - ale v tom případě je trochu blbý fackovat se vo (stovkový!) alimenty, ne?

Janulik03 

Taky myslím, že - kromě jinýho, za čímž může bejt klidně i snaha o společenskej status nebo i (pochopitelná) pomstychtivost - se ta matka snaží, aby ty změny nebyly až tak tvrdý.

20970 příspěvků moje polička 13. března 2019 10:18

barbucha Ale oni ho na kolenou neprosí, děti chtěj prachy, nic jinýho, žel by mohly pochopit, že žádný nedostanou, ať vůle na straně otce je nebo neni, prostě zdroje vyschly. Tatík je zkrachovalec a zřejmě kretén, tak co nadělaj, budou po něm soudně vymáhat něco co neexistuje a existovat nebude, nebo holt i společně s matinkou pochopí, že hogo fogo život je over?

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 13. března 2019 10:29

Mutziputzi 

No, na podobný úvahy spolíhá víc takovejch vykuků - jako že to dětem konečně dojde (když bude dostatečně dlouho kličkovat) a tak to radši vzdaj. Bych vraždila. Jen ať to vymáhaj, když už nemá kouska cti v těle ten blbec, ať si to aspoň vodsedí, třeba pak něco pochopí i on.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 13. března 2019 10:36

Mutziputzi delas jako bys to mela platit za ni u nas (v brne teda;-) bezne takovy skolny na soukromych skolach my socky platime:P (ja teda nastesti nemusim, ale ti co neupichli decka na statni gymply je na ucnak neposlou)

20970 příspěvků moje polička 13. března 2019 10:40

barbucha já souhlasim, ať si jde sednout, ale děti čim dřív pochopí, že oslík se asi už nikdy neotřese a vydaj se cestou aspoň relativního uskromnění, tim líp pro ně...abysme si rozuměly, kdyby byla šance že tatík prachy jenom odklání, držela bych jim palce, tohle je ovšem boj s větrnými mlýny

20970 příspěvků moje polička 13. března 2019 10:41

viktorka_od splavu jsem to psala v domnění, že je to 30 měsíčně, kontra její příjem 25...takhle je to samozřejmě něco jinýho, byť i tak teda nechápu kde na to z podprůměrnýho plartu bere

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 13. března 2019 10:48

Mutziputzi to nevieš 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 13. března 2019 10:58

Mutziputzi nevim ani by me nenapadlo se ptat. 

20970 příspěvků moje polička 13. března 2019 11:03
Online Kammila
771 příspěvků moje polička 13. března 2019 11:09

​me by zajimalo, jak se takovahle fotka dostane na verejnost? vypada jako by se nekde zlila jak cune a ztratila sukni ale foto je zrejme studiovy.. tzn si ji prohlidla a rekla “ta je super, tu poslem Blesku”, nebo zlomyslny fotograf nebo..

​mám dojem, že jsem ty fotky zahlédla v souvislosti s nějakým představením a v tomto "úboru" bude účinkovat. Takže promo fotka asi

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 13. března 2019 11:37
Reakce na Kammila:

​mám dojem, že jsem ty fotky zahlédla v souvislosti s nějakým představením a v tomto "úboru" bude účinkovat. Takže promo fotka asi

Tak  já bych tipla, že to promo bude k reklamě na TOIku, vždyť ten postoj , to je jako by se jí chtělo děsně čurat.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 13. března 2019 11:40

Kammila Tak pokud hraje vysloužilou rajdu s ústřelem, pak je to v pořádku.