Jiná Realita jestli nemají stejnou šičku... Ale je to o fakt peklo.
VIP zjevy
Jiná Realita no ty vole![]()
Jiná Realita ty "svůdné silonky"
Jiná Realita No ty wole.. stará rajda se nabízí na rohu ulice..![]()
Dadoo to je focení pro esk....eee, pro muzikál! ![]()
barbucha Ty ale on ten Novotný starší není žádný béčko. Působí jak píšeš jako pouťový vyvolávač, ale v hlavně to má v pořádku. Můj strejda s ním chodil na gympl a prý (kromě toho, že s ním byla sranda) byl hrozně inteligentní, vzpomíná na něho rád. On studoval češtinu a filosofii (i když to myslím nakonec nedokončil), pracoval v rozhlase....a ke třem vlastním si adoptovali čtvrtý ditě, už jen za to respekt!
Působí jako pouťový vyvolávač a v porevoluční tv Nova zábavě působí stejně tak. Bez ohledu na to, co studoval/nedostudoval na FF nebo bez ohledu na práci v rozhlase (to už vůbec není měřítko kvality). Že je skvělej táta je jiná věc.
...jo, přesně, noo...
Jezis a ty kozy jak vozy, pardon, duchodkyne!
to je STRAŠNÝ![]()
ale zase nedělá kačera
, není nad přirozený úsměv
Jiná Realita tak to je naprosto strašný
Vůbec není k poznání. Musela se zbláznit.
me by zajimalo, jak se takovahle fotka dostane na verejnost? vypada jako by se nekde zlila jak cune a ztratila sukni ale foto je zrejme studiovy.. tzn si ji prohlidla a rekla “ta je super, tu poslem Blesku”, nebo zlomyslny fotograf nebo..![]()
Jinak jsem si tedy pročetla kauzu Řepkových ze včera a mám pocit, že ta famílie celá bude máklá..Renáta Řepková má plat 25 tisíc a syn chodí do školy, kde je školný 30 tisíc, proč?
viktorka_od splavu Zase tomu nerozumíme. Je tam celej článek s rozhovorem, titulek říká něco o tom, že nás zcela odzbrojí. (To vlastně sedí)
Sweet Potato jotaak![]()
Mutziputzi Za rok, někde psali. A proč? Třeba by se na neplacené neudržel, co když je po tatínkovi?
Sweet Potato Jo tak, já myslela měsíčně...tak důvod proč soukromá je asi jasnej no, ježiš to jsou lidi stejně ale, negramotnost minimálně finanční, IQ tykve...
Tak ale dokud byl Řepka s nima a vydělával dost, byli zvyklí na určitej standard - to, že se rodiče rozvedli (a otec je nepřející hajzl), není důvod držet potomky najednou u huby.
Mutziputzi Mě napadlo, že Renáta je asi stejný kmen... Zřejmě má placeno bokem, asi za účelem lepšího ždímání exmanžela. Ale zas co si na něm vezme...? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí