Mutziputzi já myslim, že je to hlavně asi o tom nevypouštět věty jako Kluci přece nebrečej a Holčičky se musí dobře učit a bejt vůbec poslušný holčičky.
což považuju za normální, ale úplně běžný to neni
Mutziputzi já myslim, že je to hlavně asi o tom nevypouštět věty jako Kluci přece nebrečej a Holčičky se musí dobře učit a bejt vůbec poslušný holčičky.
což považuju za normální, ale úplně běžný to neni
Mutziputzi ehm, pochopila jsem to stejně. Včetně třeba správného (pardon, obvyklého) označování ve 3.osobě.
Mutziputzi Potrefenáhusa taky myslím, nic jiného bych za tím nehledala ...
Potrefenáhusa Já neumim předjímat, že je Theron kráva, nechápu co je zvláštního na rozlišování výchovy kluka a holky, jsem přesvědčená, že jiná je.
Pavlena Asi tak, Kanta lze probrat s oběma pohlavími v sedmi letech stejně![]()
barbucha Jestli tim nemysli místo výuky morálce něco tak přízemního jako že klukovi nebude zaplejtat francouzkej cop a pučovat lak na nehty...
Právě že bude ![]()
barbucha Ale jo no, je to důra...hele upřímně se těšim na tu smršť tady až porodí Meghan![]()

Mutziputzi Aha. Asi nejaky posun ve vnímání velikosti ![]()
?
barbucha Ale jo no, je to důra...hele upřímně se těšim na tu smršť tady až porodí Meghan
Já jsem jen zvědavá, jestli to dítě bude zrzavý, to je vše ![]()
Můj tip je, že bude tmavý a kudrnatý![]()
Ztratil se Řepka! Ovšem jak někdo vtipně podotkl v diskuzi...."třeba jen neumí číst".
Garfie šiš se v tom nějak ztrácím.. syn z druhého manželství a druhý syn z prvního manželství... to měl nejdřív syna s tou druhou ženou a pak s první?
![]()
viktorka_od splavu Anebo dva syny v prvním manželství a peníze chce potřebuje jen ten druhý?
![]()
Ztratil se Řepka! Ovšem jak někdo vtipně podotkl v diskuzi...."třeba jen neumí číst".
U Blažkový není? Co na to její instagram? ![]()
barbucha Ano, to taky někdo v diskuzi zmiňoval
![]()
Garfie Mluvili o něm i na Evropě2, prej ho mají hledat na dnešním fotbale nebo se podívat na insta KačkY![]()
Liesel To je hrozný, mně je ho normálně líto, ale když on si na takové fórky vysloveně nabíhá!!!
A náš oblíbený oblíbený sexy miliardář napsal kvůli "kauze kojení" oficiální dopis generálnímu Raiffeisenky....![]()
Garfie A tak neni to uplne blby, pro me prijatelnejsi lobbovani nez blaznivky z kojici guerilly
Mutziputzi Tak to určitě. Jen mi na rozdíl od něj připadla ta omluva od banky dostatečná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.