Janulik03 Tak já nevím,její reklama na šperky není za ,,intimní hranicí"? Jako,co ukážu sama a za honorář,to je gut a co uloví jiní,to je bulvární fuj ![]()
VIP zjevy
rozarka nie ja len ze dara sama sa pretrca niekedy s prepacenim ako tovar pred zarukou a potom je ublizena ked ju niekto okomentuje inak ako krasava nesmierna. Ze na IG si vyliala srdiecko
Janulik03 Zase na druhou stranu, operace vicek je tak bezny zakrok, ze fakt nechapu, co na tom bulvar (nebo verejnost) tak fascinuje...
MP Marge mam ich cerstvo zasebou ![]()
ale dara sa rozculuje vzdy ked nepisu onej ako o hviezde, pripadne ju zacvytia v nie prilis lichotivej sutuacii. A samaseba dava na net najviac ako napriklad

rozarka nie ja len ze dara sama sa pretrca niekedy s prepacenim ako tovar pred zarukou a potom je ublizena ked ju niekto okomentuje inak ako krasava nesmierna. Ze na IG si vyliala srdiecko
Tak tak. Navíc když je to tak normální (jako že je
), proč potom ten sáhodlouhej výtok? Sama tomu přikládá větší důležitost než by bylo potřeba.
Kdyby mlčeli nebo napsali jak vypadá na dvacet, bude si jen zálibně pomlaskávat a neřekne proti ani popel.
Janulik03 a taky ti po tom opuchl horní ret?![]()
Janulik03 Ja ji nijak nehajim, taky mi jeji potreba nekritickeho obdivu a zboznovani prijde legracni! Ale smutne na tom je, ze by to nemusela mit vubec zapotrebi! Na svuj vek vypada vyborne, je fakt hezka, neco umi - tak proc!? ![]()
viktorka_od splavu vlastne nie, hmmm mohol trochu ![]()
MP Marge prave ze je krasna, aj chytra to jej neberiem, len presne to utvrdzovanie sa je take zvlastne
Janulik03
nepotřebuješ
To se bude libit![]()
https://www.instagram.com/p/ByIzlF3Db_S/?igshid=up6tsr2jmy8p
to je blbec![]()
![]()
Mutziputzi achjo ta si taky asi mysli,ze furt bude vypadat na tricet.
Myslím, že zatím se jí to dost daří
.
whiskas Daru jsem nedavno potkala a na 30 nevypada. To same Krainova. Tu potkavam docela casto, je to nadherna zenska, hned si ji vsimnes, ale tech 45 bys ji tipla. Vypadaji obe skvele, to jo.
Lamicka ja Daru potkala kdyz ji bylo asi tak tech tricet a jo vypadala na tricet.![]()
whiskas Mne se Dara libi moc,proto tam bylo to achjo....ja si proste myslim,ze plastiky obliceje je trosku ruska ruleta a za druhy,ze je na ne jeste mlada.....a i kdyby ted vypadala na tricet tak to rozhodne neni udrzitelny stav nebo mas pocit,ze je?ja ne.:-)
Zarinya Tak zrovna víčka mi přijdou v pohodě, tam je i zdravotní efekt. Moje maminka je operované má a spousta jejích kamarádek taky. Žádná z nich není typ, co by chtěl vypadat na lyceum :-).
999 ve 45letech?
kdyby ji bylo pres padesat nereknu ani slovo.
Ja si pri debate o Dare vzdycky vzpomenu na babicku, dej ji pambu vecnou slavu, ktera nemohla rozdychat premenu ze "Zvonky stesti" Darinky na Daru Rolins. A pokazde, kdyz se Dara objevila v televizi, tak babicka lomila rukama a bedovala: "Takova to byla hezka holcicka, a ted je z ni takova dorota!"
By me zajimalo, co by chudak rikala na reklamu na Klenoty ![]()
Zarinya Tak zrovna víčka mi přijdou v pohodě, tam je i zdravotní efekt. Moje maminka je operované má a spousta jejích kamarádek taky. Žádná z nich není typ, co by chtěl vypadat na lyceum :-).
Patri to asi do Priznani, ale ja po sedesatce planuju byt uplny lyceum ![]()
Zarinya To je asi hodne individualni. Kamaradka sla na vicka taky v 45 letech, mela je dost poklesle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí