barbucha já tohle slovo používám velice nerada, ale přiznávám, že v jeho případě by mi opravdu ty řídké dlouhé mastné vlasy nalepené na čele a knír a to na bradě nedělaly fyzicky dobře.
VIP zjevy
Jiná Realita sakra nemel by tanecnik delat pozitivni esteticky dojem?![]()
viktorka_od splavu tak on byl asi zvyklej dělat takhle netradiční, nebo třeba pro někoho vtipný dojem, ale možná si nevšiml, že začal plešatět.
Jiná Realita aha to ma byt vtipny![]()
999 ano len ja sa na seba pozeram denne, to sa inak sam seba clovek vnima. Ale teda ked uz je teplo, necitim diskomfort , nezmurim, neslzim. Mala som ist do toho uz davno.
999 přesně tak. já jsem na víčkách byla a než jsem si zvykla, přišla jsem si vyjevená. moje kamarádka má větší oči a po víčkách byla dost nešťastná...si zvykla. já taky :)
Jiná Realita Mně je sympatickej, vlastně oba. Neříkám, že bych si takovýho muže vyhlídla, ale nijak mě to nepohoršuje.
Ne že bych byla pro kníry, ale rozhodně bych nesoudila podle momentky z výletu, kdy byl dotyčný ó hrůzo neučesaný a zpocený.
Jinak je to o něco lepší

Kokoska neni.
viktorka_od splavu Ale na zvracení to taky není.
Kokoska jako naaranzovana upravena fotka v kostymu, tak neni, ale v realu pro me jo
Jiná Realita Jo,ale on to ma takhle od te souteze. Jinak bych rekla, ze to byl vzhledove sympaticky mladistvy muz. Desnej styling. Vostrihat, voholit, vykaslat se na ty radoby retro hadry a je to. Nevim co je dnes spatnyho na tom byt vysoky stihly upraveny mlady muz:-D
999 přesně tak. já jsem na víčkách byla a než jsem si zvykla, přišla jsem si vyjevená. moje kamarádka má větší oči a po víčkách byla dost nešťastná...si zvykla. já taky :)
Mně se po operaci tvar očí změnil. Měla jsem ta málo viditelná víčka, šikmé oči a teď je mám takové kulatější, prostě jiné. Když pominu vtipy mých dětí o tom, jak jsem měla před operací spáchat nějaký zločin, protože podle fotek by mě teď nikdo nepoznal, případně "babičko, proč máš tak velké oči?", tak se s tím pořád nějak nemůžu srovnat, můj obličej mi připadá divný.
Karja Kokoska ale on mi charakterově sympatický byl, o tom žádná.
už v soutěži jsem s knírem problém měla, ale tam ho nosil celkem upravený, ale prostě takhle "nadivoko" je to děsný. z mého pohledu si tím hrozně škodí a vlastně mi přijde, že to nějak vůbec nesedí k tomu, jakou mám představu o jeho povaze. samozřejmě ho neznám, ale stejně mi takovýhle knír přijde dobrý maximálně na osobě typu víťa.
Katka taky jsem měla šikmé oči a mám kulaté. takový vysoký a přitom koutky mi jdou dolů. když je úmyslně trochu vykulím, je to jak komiks manga. naučila jsem se to mít ráda, ale příště, jestli to půjde, možná požádám, ať mi udělají šikmý. myslím, že to umí, jde jen o to, jak říznout. jen to asi lidi moc nechtěj :D
mitford sister to teda ziram kde vas rezali, protoze osoby ktere to v mem okoli maji se nezmenily...
Nachvilu to sem dam, pred a po .

Janulik03 to je pekny, prirozeny. Jedna maminka me kamaradky ma prave takova ty hodne otevrene oci po operaci a fakt vypada jako mrkaci panenka.
Moje mama byla na vickach asi v 37. Mela odjakziva takova ta sikma hodne spadla vicka a operace ji hodne pomohla. Vysledkem nejsou zadne vykulene oci, ale proste rozjasneny pohled. A drzi to i po skoro 30. letech. Byla jednou z prvnich pacientek te ocarky, ktera ji operovala, a ta ji dava za priklad, jak dlouho muze efekt vydrzet.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí