To mi brzdí nadšení z operace, že mi to změní výraz. Asi si budu muset vybrat.
VIP zjevy
Lamicka Ani jednu z nich jsem osobně nepotkala, takže vycházím jen z fotek, na kterých vypadají více než dobře a hlavně jejich postavy jsou naprosto perfektní, což asi také ovlivňujě celkové vnímání.
Ja z tebou souhlasim, osobne je neznam, ale na fotkach vypadaji skvele a myslim, ze zejmena Dara by klidne za mladsi prosla!
A to pisu jako osoba zcela nezaujata, protoze je jinak nesleduju, neposloucham, a vubec k nim nemam zadny vztah.
Zarinya Jasně, že "mladý" vzhled není udržitelný navždy, ale tak každej rok navíc dobrej
.
Ja to rikam porad, ze kdyby Buh chtel, aby z nas byly stare vrascite baby, tak nestvoril kosmetiku a plastickou chirurgii ![]()
Myslím, že to výraz změní, ale pokud je to udělané dobře, bude to tvůj výraz před x lety, ne cizí osoba. Tedy veskrze pozitivně.
Teda normalne tu premyslam, ako sa mi zmenil vyraz po operacii viecok, okrem toho ze uz mi viecka nelezia na riasach. Ja to nevidim, musim sa spytat okolo seba.
Mrs.Robinson Presne tak
Mrs.Robinson Solathis ráda bych Vám věřila, ale známá opravdu vypadá trochu jinak a udělané to má dobře. Možná to nechala moc dlouho? Já jsem si pořád říkala, dokud je mi vidět linka, je to dobré a teď si nejsem jistá, jestli bych radši neměla jít ...
jinak snad musí vypadat z podstaty věci, ne? proč by na to chodila, aby vypadala stejně, jako předtím?
Mirka Tak samozrejme je rozdil videt, ale kdyz se podivam na fotky babicky z doby, kdy ji bylo cca 40 a ted, tak ty oci jsou vicemene stejne, proste je to stav pred "x lety" dnes. Samozrejme, ze pote, co si vicka nechala udelat, to vypada jinak, ale spis proto, ze uz jsme byli vsichni zvykli zv ta povisla vicka a ne na stav, co mela v tech 40.
Změní, ale k lepšímu
Navíc co je na tom stávajícím výrazu tak speciálního, že o něj nemůžeš přijít? ![]()
To mi brzdí nadšení z operace, že mi to změní výraz.
to přesně bych právě chtěla
jelikož ty "otevřené" oči dělají fakt hodně a ten přiblblej mžouravej výraz by mi fakt nechyběl. navíc mě ty oči už dost bolí, večer jsou už unavený a prd vidím![]()
barbucha Mám taky ta "zajížděcí" víčka, od mládí, takže si neumím představit, že bych měla "ta druhá"
fakt nevím, jak to popsat. Což ta moje kolegyně teď tak trochu má. A i když ji znám skoro 30 let, tak už nevím, jak vypadala kdysi.
viktorka_od splavu Unavené oči mám taky a to by pro mě byl velký argument. Ale jestli je to víčky ...?
On je asi rozdíl takový ty zapadlý víčka a pak ta kůže přepadající až na řasy, ne? To druhý mám taky a pravda je, že se mě občas někdo ptá na únavu, i když jí necítím.
ach jo, přiznávám, že snad neexistuje nic pro mě hnusnějšího, než takovýhle řídký neupravený dlouhý knír.
jako kníry nemám ráda celkově, podle mě něco neskutečně asexuálního, ale i knír, který nosil poirot, byl vedle tohoto supersexy.
Jiná Realita jezis co to je za typa?
Jiná Realita aký knír, také vlasy, vyzerá vypelichane![]()
Strašný, co? Mně by se z toho navalovalo.
viktorka_od splavu to je partner marie, tanečník zelinka. vypadá takhle pořád. jako osobnostně je podle všeho fajn (neznám ho, ale přijde mi to), ale prostě....ten zjev, to je strašný.
Janulik03 On se někdy změní tvar oka, jsou kulatější.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí