MP Marge Pošli pak fotku :-).
VIP zjevy
MP Marge Pošli pak fotku :-).
Jasne! Vis, ze ja se pripadneho flejmu jen tak nezaleknu ![]()
999 ve 45letech?
kdyby ji bylo pres padesat nereknu ani slovo.
Taky můžu potvrdit, že s těmi víčky je to opravdu individuální. Mám kamarádku, které je dokonce teprve jen 37 a mohla by na ta víčka už teď, kdyby na to přišlo - když si udělá stíny, má vidět jen takovou tenoulinkou čárku, jak jí tam ta kůže přebývá.
wendulka to mám snad od narození a nic mi zatim neprebejva? ![]()
Zarinya Ono se to dela (vicka) spis v pozdejsim veku proto, ze to neni nevratne a po nejake dobe se to musi opakovat, takze vlastne cim pozdeji, tom lip :-) (mi vysvetlila kamaradka ocarka).
A jak to te Dare delali neinvazivne? Pritom tu vadaji slovesa riznout?
Potrefenáhusa Tak ona to od narození nemá. Prvně si mi na to stěžovala někdy před 2 lety, že jí tam ta kůže začíná povolovat.
wendulka no já tam nemam
volnou kůži (zatim), jen skoro nemám vidět to horní vicko
Potrefenáhusa Jo, vím, co myslíš. I tyhle případy ze svého okolí znám (např. sousedovic dcera, mladá holka).
Lamicka Ani jednu z nich jsem osobně nepotkala, takže vycházím jen z fotek, na kterých vypadají více než dobře a hlavně jejich postavy jsou naprosto perfektní, což asi také ovlivňujě celkové vnímání.
Zarinya Jasně, že "mladý" vzhled není udržitelný navždy, ale tak každej rok navíc dobrej
. Na plastiky, respektive drobné úpravy chodí i mladší osoby a ta víčka už tady byla okomentována. Také mám známou, která tuto operaci podstoupila kolem 45 a to hlavně z důvodu, že jí ta převislá kůže prostě vadila, i když estetika jistě také hrála roli.
Zarinya Ono se to dela (vicka) spis v pozdejsim veku proto, ze to neni nevratne a po nejake dobe se to musi opakovat, takze vlastne cim pozdeji, tom lip :-) (mi vysvetlila kamaradka ocarka).
presne tak si to myslim,cim pozdeji tim lepe.:-)
A jak to te Dare delali neinvazivne? Pritom tu vadaji slovesa riznout?
Asi si toho nikdo nevšimnul, že píše o neinvazivním zákroku. Když to není moc, dá se udělat neinvazivní zákrok. Něco se tam popálí, nabudí keratin či co, myslím klinika Gemini to nabízí.
Ja bych na víčka mohla (a chtěla) z fleku, a to mám do 40 ještě hodně daleko. Ze stínu mi není vidět skoro nic a pěkne mě to dere.
To já mám taky celý život - taková ta zajížděcí víčka, na stíny úplně nepraktická. Ale myslím, že kdybych si je nechala předělat na nezajížděcí, vypadala bych úplně jinak, což se mi moc nechce. předpokládám, že oba typy víček se upravují, až když začnou klesat a nad okem fakt přebývat.
dynda Je to tak. Tzv. zapadle oci (resp. vicka) jsou dana geneticky, ma je napr. vetsina asiatek (single eyelid). Nalicit se to da, jen se musi vedet jak. Standardne to neni duvodem k operaci. Problem nastava ve chvili, kdy se vicko zacina prelevat do linie ras a tak prekazet ve vyhledu. Mame rikam uz dobre 10 let, ze by si mela zajit a to ji jeste neni 50, ale jedno vicko ji na tech rasach doslova lezi.
Jojo, no jsem zvědavá, jak budu vlastně vypadat, až mi opadne věčný otok z nevyspání. Asymetrie, jak popisuješ, už je podle mě taky důvod to řešit.
dynda jj, přesně tak. Nechala si udělat máma, protože už přebývalo a vypadá jinak. člověk si řekne, že jen malá věc, ale změní to obličej hodně. Já to mám taky a z operací strach, tak doufám, že mi to dlouho vydrží, tak jak to je.
Ja mam ešte par rokov do 40 a viecka uz takmer na mihalniciach, vzdy som ich mala poklesle a s operaciou do buducna pocitam. Ako brala by som ju aj hned, lebo to hrozne zostarsuje ale co uz
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí