Mrakoplas jedno mý díě má svátek 5 dní po narozeninách a ještě o prázdninách, ne vždycky se podaří oko mordoru vše ošéfovat
VIP zjevy
Vnucke dali meno Zara, otecko mal vysnivane a vnuk hned na to ze ako ten obchod? ![]()
moora Tak narozky a svatek o prazdninach jsou nejlepsi, dve kalby pekne v lete!
Karja to ano, to chce cizi i to prijmeni :-) Ted se mi vybavilo, ze v nicku bylo asi slovo rider, ale az druhe v poradi.
jinx CrazyRider?
jinx crazyrider:-)
ano, diky! ja bych si vzpomnela - rano :-))
hele, nejsi utajená sestra mýho muže? nejen, že se tak nesmí jmenovat nikdo z rodiny do pátýho kolena a na druhý straně republiky, navíc musí mít odstup od data narození, vánoc, velikonoc a svátku blahoslaveného hroznaty alespoň 3 měsíce a z těch 15 jmen, co zbydou, ti ještě vyškrtává "tu ne, tu jsem znal a to byla děsná čůza..."
Že nechám pozdravovat. Tak nějak pocobně to u nás taky vypadalo. Akorát v těch čůzách jsme se neprotínali, takže holčičí jméno jsme dohadovali ještě v porodnici.
Janulik03 Zara je krásný, obchod.. no to už tak ne:-)
jinak já taky zjistila že dítě má "zrovna módní" jméno až ve školce, je celkem tradiční ale ne (nebo nebylo předtím) moc častý.. a že má svátek skoro stejně jako já narozky jsem zjistila až za rok:-))
Karja uz som to vygooglila, meniny su az v septembri, som v kľude!
moora Tak ja na tabory nejezdila, ja vidim ten krabicak nekde na skarpe. Me se prave libilo, ze kdyz se me zeptal nekdo na termin porodu, tak byly dva typy lidi a to za a) esotericky ,,je blizenec, tak to bude neco, taky mam doma,, a za b) jako ja ,,ty jo v cervnu, no tak to budou paradni narozeninovy akce v lete, uz to vidim ty patnactiny!) To s tema patnactinama mi rekla treba zubarka:-D
Karja v červnu? to je ještě škola! maturita, zkouškový!
moora maturita je v květnu!
(Nebo v zari, hihi)
Karja mám dojem, že to byla,je kamarádka razorblade
moora Nejlíp :-).
Karja cerven je super, da se to kdyz tak posoupnout az po klasifikaci. Ale male dite je uprostred leta a to se kali fakt blbe, vsichni nekde v trapu. Nemela jeste ani jednu poradnou oslavu a to ji letos bude 8.
jinx Lucie umi obsahnout urcitou noblesu, tam bych to nevidela jako uplne ztraceny![]()
Mutziputzi tak nejdulezitejsi je stejne nositelka
, ale pokud to vztahneme ciste jen na ta jmena bez cehokoliv dalsiho, tak mam spoustu jmen, ktera jsou pro me splyvajici, jedno jak druhe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí