jinx Zas kolikrat lepsi nevyrazny, nez Stella Amelie Horackova (jmeno ilustrativni
)
BTW s tema fotkama z Coma me az stves!!!![]()
jinx Zas kolikrat lepsi nevyrazny, nez Stella Amelie Horackova (jmeno ilustrativni
)
BTW s tema fotkama z Coma me az stves!!!![]()
nevybavim si nick, jeste na MP, myslim, ze mela v avataru mercuryho (?), zila ve francii, cekala holcicku a davala tipy na francouzska zenska jmena a ta byla jedno krasnejsi nez druhe
Tak ta ma uz skoro triletou Colette, kterou ji vsichni ve Francii rozmlouvali, protoze tam je to jmeno prej na urovni nasi Oldrisky nebo Jaroslavy
Mne se libi francouzske jmeno Genevive, s jeho ceskou verzi Jenovefa bych asi mela problem, protoze mam pocit, ze ho davaji dceram takovi lehce posahani rodice.
Jinak ja jsem se svou Michaelou smirena tak do 45 let, pak si myslim, ze uz to fungovat nebude... az budu treba 80leta Michaela![]()
Karja v červnu? to je ještě škola! maturita, zkouškový!
Prosim te, ty jsi o skolnim roce neslavila, co jsi to mela za mladi! My jsme kamaradky osmnactiny slavily v utery od.8 rano v nonstopu misto skoly:-D
razorblade to mam taky jako takový měřítko - "Tenhle víkend přijede babička Lucka!"
razorblade Jezis uplne v pohode, babicka Misa!
Mutziputzi no babicka Lucka, z toho primo zari ta noblesa
To mne treba takovej Matyas, dnes velice oblibene jmeno, nepasuje na zadne dedky, ale ono se to vsechno zmeni;-)
Karja promiň jinak - babička Lusy!
Mutziputzi :-DHaaaaa, to je dobry, tak ta dziniva sukne tvoje k tomu jde, jeste bejake polokozacky a klobouk a muzes frcet s deckama na chalupu k Sazave!
Karja Hele uvidíme, já sem celej život jako zvláštní věc uváděla ten fakt, že mi kromě babičky nikdo neřikal Lucinko, všude okolo to byla každá kráva Lení a Terezka a Kristýnka, já nic. Až teď jsem zjistila, že muj drahý o mně s kamarádama a oni to převzali, mluvi jako o Lucince, zatim úplně nevim, jestli si nedělaj prdel, teď musim vychytávat kontext!
Mutziputzi peklo, leda by si delali tu prdel
Ja mam jmeno zcela bezne, z mych sesti nejlepsich kamaradek se dve jmenujou stejne a jedna skoro stejne, jen je Slovenka, tak ma slovenskou podobu jmena. Ale bracha je Krystof a pry se v porodnici desne divili, ze si vubec nepamatujou, ze by se tam kdy narodilo dite toho jmena a dneska znam tech Krystofu taky vic, jsou vsichni mladsi nez bracha :)
Potrefenáhusa ja mam treba moc milyho gay kamarada, kterej mi rika Michalko a mysli to zcela vazne. U nej by to jeste slo, ale slysel to od nej jeden jeho obchodni partner, skoro sedesatiletej pan, a parkrat, kdyz me potreboval oslovit, mi taky tak rekl: “Michalko, dobry den, jak se mate?”... jsi mela videt vyrazy lidi kolem. Ja s moji figurou a Michalka![]()
razorblade no mne to přijde jak na malý deti, tyhle zdrobneliny
Potrefenáhusa jojo, ja fakt nemam rada, kdyz mi lidi rikaj Marusko, je to jak pro malou holcicku.
moora Jo,na táboře a ještě narozeniny na svůj svátek. Nádhera
!
)
pardon:-)) uz jsem zpet, ale jeste jich par mam. A taky Bergamo a Milano :-) nadhera to byla, zadnou vip, ani pekelnou jsem nevidela.
razorblade no treba zrovna Colette mi zni krasne! :-) ja jsem snad chvili mela byt Stepanka! To je snad jeste prisernejsi nez ta Eliska!
jinx ano ano, ale ja jsem zasahla...:)) stepanka je hrozna, a to jinak nase povazuju za soudne lidi...:)
Ale Štěpán se mi líbí... ačkoliv v době multikulti ty háčky a čárky ![]()
jinx Všechno v základu zdrobnělý je ujetý, unesla bych leda Vědunku, podle italský zpravodajky Radiožurnálu, tu bych uměla prodat si myslim :D
No a furt trvám na tom, že Verešová je zjev
Navíc ať jsou šaty sebeděsivější, hlavně že je vidět sexy tělíčko! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.