Patrasová je skoro o 10 let starší, takže co neni, může ještě bejt.
VIP zjevy
Bože co jí to udělali!! Já doufám že je to tím, že zaměstnali dlohodobě nezaměstnaného havíře po rekvalifikačním rychlokurzu základů photoshopu, potom záslužné.

simvás, má na sobě nový makeup od maybelline, možná se tak narodila, možná je to maybelline, a vy hned s photoshopem ![]()
Mně se Lejla hrozně líbí, jsme stejně starý a to mě teda sakra irituje, že už se takhle retušujou mladý holky!!
já teda nechápu ty blond vlasy, ty mi přijdou děsný
"Povolené břicho a paže"? Myslím, že vzhledem k jejímu věku dobrý, ne? Alespoň tedy, když porovnám to, co je k vidění na ulici.
Vzhledem k veku je to cajk. Ale to neznamena, ze nevypada jako lacina rajda ![]()
Já se vyjadřovala pouze k vypíchnutým nedostatkům (břicho, paže), tam fakt problém nevidím. ![]()
Ja taky ne. Ja to naopak pojala tak nejak celkove, pac tyhle typy moc neoblibuju ![]()
Kyby Tamaře bylo o 10 víc, ani neceknu. V 53 by to mohlo být lepší. To, že lidi na ulici vypadají blbě, nikoho neomlouvá. Co já jsem dneska všechno viděla, mohlo by mi vyhnat sebevědomí do nebes.
Vy jste stara jako Lejla? Ja vas mela za mladsi.
Neni ta lejla zejmena dost vybelena?
Mladá jako Lejla![]()
Ona má českou matku ne?
Myslim ze jo, jen jsem na tehle fotce mela pocit, ze ju este dodatecne trochu odbarvili, ve srovnani se starsima zaberama.
ježiš co mi to dělá (jako jo, domyslim si že stárne), ale 52 neni 70! A to jí mam tak ráda, vlasy podle ní budu nosit do smrti, ale teda snad to jsou jenom nepříjemný momentky...

obavam se, ze ty zilnaty a vrascity ruce momentkou nebudou :/
Ty mi vadí nejmíň!
rukama je bohužel neblaze proslavená. myslím, že nikoho jiného, slavného ani neznámého, tak mladého s tak starýma rukama neznám.
ještě si vybavuju Meg Ryan
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí