aha, ok, tak na predchozi strance
VIP zjevy
Já jsem asi slepá,ale nějak si krásu představuju jinak.
edit. Pardon,o kráse v článku nepíšou ![]()
rozarka ach jo, ta ma ranu
rozarka to je fakt strasny ![]()
rozarka hm, nakroceno smer cvancarova?
jinx Má ránu a k tomu sebevědomí.
viktorka_od splavu Né, Čvančarová mi přes ta kila přijde až na nějaké excesy pořád hezká. Tahle paní, ať dělá, co dělá, je pořád taková nějaká umaštěná a šmudlovská. Podobně na mě působí Sára Saudková, ač štíhlá, vždycky mám pocit, že cítím její pot i z fotky ![]()
rozarka tvl jauvajs! to je hrozny.
Pinot Noir Se Sarou je to presny, lip bych to nerekla! Ona je teda jeste dost neprijemna v osobnim kontaktu, to ten zapocenej pocit jeste umocni.
PROČ???
se nechává fotit
stes tak ktovie kto ju fotil. , nevyzera ze by ju to tesilo.
Protože prostě MUSÍ bejt v bulváru?
Janulik03 Těch fotek je v Blesku asi deset a na některých pozuje i venku na zahradě, z cehož mi vyplývá, že focení bylo dobrovolné
barbucha já vím![]()
stes ahha no ja len podla tejto. Beriem spat, co uz s nou? Je to Krampolova, ze?
stes tie coca coly v nemocnici ![]()
Janulik03 Je. Mě právě zarazilo to množství jednoznačně dobrovolných fotek, bejt to pokoutná fotka odněkud od plotu nebo přes okno, tak to sem nedám..
A nyní další zprávy z vyšší společnosti.
Upozorňuju všechny, kdo mají konto v Lucembursku, aby ho rychle převedli jinam, neboť tento stát je zcela evidentně těsně před krachem.
Zde velkovévodkyně u příležitosti oslav státního svátku. Zjevně poněkud přibrala, ale nemá na nový šaty.

Na nový šaty nemá ani její dcera, kterou navlíkli do staršího modelu po matince.

A snaše se rozbila žehlička.

barbucha
tak ten zips ma zabil
ale tie zlte saty mi pridu zmackane zo sedenia nie ze su nevyzehlene
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí