stes pobavil mě ten rozečtenej časopis. To snad měl číst Krampol.
VIP zjevy
Já vim, bude to asi len. Ale stejně, na oficiální reprezentaci si má vzít něco, co se tak nemačká, len je spíš volnočasovej...
A ta vložka k zipu je úděsná. Jsou tam vidět ty neumělý stehy... to si snad musela všívat sama ![]()
barbucha Hele, ale tak na jídlo ještě evidentně mají, hladem nestrádají ;)
No jen jestli nežerou levný junk food!
barbucha to je celkem ostuda. Kdyby aspoň po té úpravě měla ty šaty volné, ale má to stejně zařízlý až hrůza.
barbucha
. Vypadá to tak!
barbucha Jeden nas kamos dostal zehlicku ve spreji. Takovej sprej, nastrikalo se to na obleceni, uhladilo rukou a bylo to hladke. By me zajimalo, zda by to fungovala takhle jako zachrana a co by to udelalo s oblecenim. Bylo to z jednoho obchodu v Praze pro cestovatele (ted mi vypadl nazev, nejaka cislovka asi pocet kg/l zavazadel do letadla ci tak)
To zní zajímavě...
barbucha Treba to nekdo bude znat;-)
barbucha Ale fungovalo to, on nam to prdvadel,ale jena na nejakem sportovim tricku
Karja nebylo to "vse do 100 gramu"? o tomhle obchode mi uz nekdo basnil a ja se tam furt nedostala.
Jinak ono se to asi nehodi do vip zjevu, protoze politicka reprezentace naseho krajskeho malomesta neni zadny vip, ale v tomhle tydnu u nas byla docela velka akce s ucasti americkeho velvyslance. on, zastupci univerzity, europoslanec a zastupci dalsich firem, co na projektu spolupracovali, vsichni v tech vedrech prijeli v perfektne padnoucich oblecich... a pak se cely upoceny dovalilo vedeni naseho krasneho mesta, ktere vypadalo, jako by se prave vratilo z koupaku... primator v platenejch kalhotach a zvalenym osklivym saku, ktery mel zezadu neskutecne zmackany, jeho pani namestkyne (je ji asi 60) v etno satickach na raminka a rozsmajdanejch balerinach a korunu tomu nasadil namestek primatora, kterej prijel v tesilkach, zmuchlany bily kosili, ktera vypadala, ze se po vyprani a vyzehleni uz nejakej ten den nosila, a jako tresnicku na dortu si k tomu pan namestek vzal rozsmajdany sandale, ze kterej cumely nitky. ponozky v nich mel nastesti cerne
jako obcan jsem se za ne hodne stydela.
razorblade tak do 100 gramů bych se teda nesbalila, přesto, že jezdím hodně na lehko a nemám potřebu mít s sebou všechno :-)
nepopírám teda, že se ten obchod tak opravdu jmenuje, jen mě to pobavilo ..
razorblade nolita Ted jsem na netu nasla Pod 7 kilo, to bude asi ono
Karja tak to už si představit umím :-)
nolita ono je tim mysleno, ze kazdy kus je do 100 gramu :D je to pro lidi, co jedou na cundr nebo s prirucnim zavazadlem a chtej se vejit do urcityho vahovyho limitu :)
razorblade jj tak to bylo jasné, že to nemůže být myšleno na celé zavazadlo... prostě mi to jen přišlo vtipné :-)
Sandály s ponožkama!
Já se včera dovalila domů, upadla u televize, kterou jsem neměla ani sílu přepnout - takže jsem chytla přenos z parlamentu a zrovna tam nějaká poslankyně nabádala kolegy, aby si laskavě vzali sako!
Že by tam neměli klimatizaci?
Strašná sběř, tahleta naše honorace.
razorblade Karja Ten obchod je výbornej. Sice nejsem cílovka, ale mají vychytávky teda. Ta "žehlička" se jmenuje Faldy travel ![]()
barbucha tak u toho přenosu jsem úplně zamrzla (a dopila láhev prosecca). Bylo to nepopsatelně příšerný
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí