barbucha jo, to jsem zrovna taky videla... Cernochova takhle setrela Babise a spol, kteri behem diskuze ani nebyli v sale a kdyz se kvuli pohruzce preruseni jednani uracili vratit, tak asi prisli jen v kosilich (to nebylo videt)
VIP zjevy
barbucha Jeden nas kamos dostal zehlicku ve spreji. Takovej sprej, nastrikalo se to na obleceni, uhladilo rukou a bylo to hladke. By me zajimalo, zda by to fungovala takhle jako zachrana a co by to udelalo s oblecenim. Bylo to z jednoho obchodu v Praze pro cestovatele (ted mi vypadl nazev, nejaka cislovka asi pocet kg/l zavazadel do letadla ci tak)
Kostymerky používají běžně rozprašovače s obyčejnou vodou, případně s kapkou aviváže.
barbucha ta lucemburská paní v černých šatech a zeleným bobkem na hlavě mě zaujala natolik, že jsem se nutně potřebovala podívat, jak to celé vypadalo zepředu. Někdo jí do toho musel před akcí zašít a pak vypárat, to je jasný. Rukávy taky vypadají divně. Na takové akci to prostě nechápu.
Karja Kdo žehlí sportovní trička? A vůbec, kdo s báglem, do kterého minimalizuje váhu (pamatuju, jak jsem kdysi převažovala i spodní kalhotky, abych netáhla ani gram navíc), řeší žehlení?![]()
Citrochnap To vypada, ze vsivali vsadku, aby nebylo videt stahovaci pradlo a podprsenka...
Solathis Ale přišili jí to jak sešívačkou. Že by neměla nic jinýho,kde není vidět prádlo? Chudák
.
rozarka Jen vymyslim proc, jak je bez diskuze :-D
Sweet Potato Byl to darek a samozrejme to byla kravina. To bylo v nejakem setu jeste s necim.
Sweet Potato
taky jsem vazila lecos.
Ale pocitam, ze to je pro turisty, co jsou tyden v horach a pak maji dva dny na mestskou turistiku, kde vyndaji z baglu posledni ciste saty peclive schranovane v igelitovem pytliku.
continuity Ja treba I na petidenni dovolene jezdila s batohem, takze me by se to hodilo...Zas ale bych se asi nevesla do poctu tekutin, ponevadz jsem sebou vezla strasne moc minibaleni vseho od makeupu po roztok na cocky, jeste jsem to musela vzdycky na letisti hodit k priteli do batohu, ten samozrejme z hygieny vezl jen kartacek na zuby...z
TVL jsem ji nepoznala, vkus sveraz vzdy, ale tohle je teda fakt hodne blby
nožky panečku

Já ty hadry hledala taky... jako za bezmála čtyři tisíce euráků si to mohla nechat upravit na míru přímo ve firmě, prokristapána. Nebo si koupit něco jinýho!
Dobrej diblik.
Mutziputzi hele mam stejny, nic moc s tim delat nejde. Cvicenim to jenom sili je to snad jeste horsi. Clovek by se musel fakt vyhladovet a to mi neprijde uplne rozumny, no...
Jedina vyhoda je, ze ac mam ty nohy silny (ale svalnaty), tak neznam celulutidu ![]()
Mutziputzi mně teda nožky přijdou normální, jako jediný teda z celé B. Hadříky, účes i líčení katastrofa
Lama_z_Lana Tak hlavne ses vedec, neee modelka!
Karja Amal Clooney je advokatka!
Lama_z_Lana Ja je mam taky takovy, absence celu included, ale ja radsi typ draty do betonu proste no![]()
Karjanee..princezna ![]()
mne se tenhle typ noh taky nelibi, takove "tezke"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí