Jestli někdo víte, kam se podává žádost o hezký nohy, dejte vědět. Ráda to v příštím životě využiju. Bohužel někteří z nás musí žít s tím tělem, které dostali přidělené.
VIP zjevy
no ale dřív takové nohy přece neměla, ne? podle mě to má nevhodným cvičením. svaly se do vínku nedávají. ty se vyrábějí.
Jiná Realita mela je vzdycky, i horsi, ted je ma podle me trochu lepsi skrz jogu a cviceni, je toproste ten tezsi typ nohy, i kdyz je ve forme tak to vypada jak to vypada, me to nijak neva teda, zbytek des
A začíná nám festival ve Varech...

Šaty dobrý, ale proč ty vlasy?

Paní Bartošková do zjevů vlastně nepatří, ta se mi líbí. Tak pro kontrast :)

Kokoska mně teda šaty bartoškové výjimečně přijdou jako takové ty trubkové korzetové hrůzy na ples od vietnamců..
Kokoska zes to byla ty, kdo jednou psal, ze se boji přát si v příštím životě dlouhý štíhlý nohy, protože by určitě byly zároveň obutý do sandálů ze starých pneumatik a musely šlapat denně pouští mnoho kilometrů pro vodu? ![]()
![]()
![]()
a jestli je to s psychovlasy plodková, tak u té dlouhodobě obdivuju pleť. přijde mi, že ji má dokonalou.
Jiná Realita Musel fouknout vítr, protože Plodková vypadá fantasticky, za mě nejlíp ze všech.
Potrefenáhusa jojo :) Však jsem napsala "možná využiju", uvidíme, co za to!
Jo pardon, napsala jsem Ráda využiju. Tak si teda dám bacha, no.
Sofi taky se mi Plodkova libi....jako vzdy.
Sofi slušelo jí to, ale asi ty vlasy úplně vítr na svědomí neměl.

Kokoska Ukázat stehno je snad povinnost každý celebrity
.
Plodková má s vlasama smůlu,ale oblíct se umí.
rozarka presne,vlasy ma hodne jemne se sklonem k plihnuti.Holt ne vzdy s tim jde neco delat.
Lama_z_Lana Nahodou tu moji vetu muzes pouzivat jako univerzalni odpoved na cokoliv mimo praci. Od rizeni, po vareni, orientaci ve meste, badhairday.......
Mutziputzi Prosim te nejaka advokatka, to dneska muze delat kdekdo!:-D
Tak nohy Britney jsou oproti nohám Ester G. doslova špica
rozarka presne,vlasy ma hodne jemne se sklonem k plihnuti.Holt ne vzdy s tim jde neco delat.
a nejenom, k tomu hooodně vysoký čelo (na což si sama často stěžuje). Mně přijde krásná. Nejen proto, že vysoký čelo mám i já. ![]()
A začíná nám festival ve Varech...

Šaty dobrý, ale proč ty vlasy?

Paní Bartošková do zjevů vlastně nepatří, ta se mi líbí. Tak pro kontrast :)

A tady teda škoda. Blbý šaty, blbej úhel, blbej fotograf, škodolibej ten, kdo fotku vybral k publikaci... nanda s odhalenou nožkou. Ester k nepoznání. A před měsícem v Cannes:

domenica to je dost rozdíl!
domenica To teda v Cannes vypada jak Reese Whiterspoon s peti kili navic. Skoda!
Mně se strašně moc líbí Aňa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí