Mutziputzi Aha. Díky za upozornění. Já to až tak podrobné nesledovala.
VIP zjevy
brrr strhana???
brrr mne sa zdá pekná a prirodzená, to sa len tak už nevidí.
brrr je hodně štíhlá.. ja ji potkávám často, myslela jsem, ze je mladší, moc se mi líbí :-)
brrr strhana???
Jo, připadá mi tak. Už jsem ji dlouho neviděla. Teď jsem se dívala na nějaké fotky,možná kdyby měla výraznější rtěnku... Nevím.
brrr nevím kdo to je, je moc hezká a přirozená, to ano, a hodně hubená a to pak dělá ty propadlé tváře a "vrásky", takový trochu "nezdravý" vzhled, co byl jednu dobu módní:D
brrr Fakt strhaná? Vyzerá dobre a dúfam, že v jej veku budem aspoň tak dobre "strhaná" ako ona.
brrr mně teda strhaná rozhodně nepřijde...
brrr Je krásná
Nu dobrá, možná ne strhaná, ale unavená oproti třeba tomuhle (snažila jsem se najít fotky po dítěti). Mimochodem, mi se taky líbí.:

brrr a kdo to je? Já myslim, že vyfotit mě někdo zblízka bleskem, tak vypadám nejmíň na šede
Potrefenáhusa Hejlíková. Na předchozí stránce je na fotce, na které mi přišla strhaná víc, než na těch dvou, co jsou o 2 příspěvky výš.
mně hejlíková přijde pěkná.
na všech fotkách výš mi přijde mladě vypadající, ale poněkud strhaný dojem jsem z ní měla z fotky na titulce myslím marianne? nebo takového nějakého časopisu, kde podle mě makeupem potlačili takovou tu zářivost pleti, kterou má, nebo prostě dojem jasného obličeje, a vynikly hodně rýhy kolem koutků úst (mám to taky, i když ne tak moc, a nesnáším to na sobě a hodně si toho na jiných všímám).
Mutziputzi dluzim ti odpoved.. Abych do bulvaru dobrovolne rikala, jaky prasky presne jsem brala.. To mi projde fakt trapny a neustaly omilani afery s Havlem... To je pro mě chovani blbky. Nema to nic spolecnyho se vzdelanim, postavením, znalostmi..Tim bych kauzu O. z mojí strany ukoncila. ![]()
hejlikova je krasna a ze vypada strhana zarazuji do stejne kategorie jako tvrzeni, ze leckaja tetka z malomesta vypada lip nez zenska pulka hollywoodu
Ta hejlikova je prvni zena (at uz z lidu nebo z vip vlakna) ktera opravdu vypada mladsi nez je. Je moc hezka!
mohl by mi teda nekdo vysvetlit, kdo to teda je?
viktorka_od splavu modelka, delala pro Celine, zena Lukase Hejlika (nevim, zda jsou svoji) edit. Vlastne asi jo, kdyz se jmenuji stejne ![]()
![]()
Jiná Realita ale ons ty ryhy docela ma videt, a tim clovek moc nenadela, mam jich par taky.
Je opravdu moc krasna.
Lamicka Moc krásná mi teda nepřijde, ale strhaná teda zcela jistě není.
Jinak mě baví jak tady vždycky jedou manifesty na téma Co je špatnýho vypadat na svuj věk a Kde je psáno že má každej vypadat mladší, to je teda pokřivená optika blablabla.....a pak dorazí na 37 strhaná Hejlíková![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí