Jiná Realita Můžeme si myslet různý věci, ale zrovna na základě tohohle článku bych nevydedukovala, že je hloupá...
VIP zjevy
Jiná Realita ta zenska je priserna blbka, nemuzu jinak
nevydava novou knihu?
Jiná Realita bulvar ji pranyroval, proto na toto tema dava opet rozhovor...
Přesně.
Výši jejího IQ neznám, jen ji pokládám za strašnou, sebestřednou krávu.
...jo, a trochu afektovaná mučednice
barbucha heleď, osoba, kterou překvapí, že nastane následek, který lze 100% čekat, a ještě se z toho psychicky zhroutí, prostě postrádá nějakou dost podstatnou část zdravého rozumu. inteligenci netvoří jen výše iq.
razorblade Pardon
.
Kokoska Cože, ona má svůj portrét na ruce
? To jsem pod vlivem jiných předností naprosto přehlédla.
whiskas s tím co má na hrudníku i kdyby si nechala vytetovat na čelo "jsem debil" tak si toho nikdo nejspíš nevšimne![]()
Jiná Realita ta zenska je priserna blbka, nemuzu jinak
nevydava novou knihu?
hele fakt mi řekni podle čeho soudíš že je příšerná blbka?
Mutziputzi Obermannovou bych třeba primo blbkou nenazývala, ale všeobecně mi lidé chlubící se svymi milenci veřejně přijdou poněkud slaboduší. A když už se na tu aféru zapomene, tak ona sama to znovu vytáhne nebo alespoň u toho spolupracuje? To je fakt ubohý.
notna jo, hloupý je člověk od přírody, za to nemůže, ale tahle nes(t)oudnost je fakt trapná
notna ubohy mozna, ale spis vychcany jak dira do snehu. Blba urcite neni.
notna a co třeba Jitka Vodňanská?
Mutziputzi Stejný level.
notna pak jo, ale obecne je zvlastni ze jeji knizka takovou averzi vuci jeji osobe nevyvolala, snad az naopak
notna pak jo, ale obecne je zvlastni ze jeji knizka takovou averzi vuci jeji osobe nevyvolala, snad az naopak
Treba proto, že byla až další v pořadí? Když jsem četla někde právě o Vodňanské, řekla jsem si jen "další taková"...
notna nevim no, obecně se mi to příčí, nicméně Havel to asi mohl čekat, spisovatelka co do všeho co napsala projektovala svůj život, údajně to i četl než to vydala...já jsem daleká ji takhle pranýřovat a označovat za blbku
Mutziputzi A že se "dámy" pochlubily, až byl Havel po smrti. Možná se i tak domluvily s ním. Ale i tak mi to přijde hodně ubohý. Nemyslím, že bych je pranýřovala.
notna Obermanova to vydala jeste kdyz zil
Šaty krásné, ale připadá mi docela strhaná (je ji 37)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí