Mně se Hejlíková taky líbí. Nedovedu posoudit, jestli vypadá mladší než je, z fotek se pozná prd, stačí blbý světlo, přes 30 bych jí řekla z fleku, ale je hezká a má šmrnc.
VIP zjevy
Mutziputzi mne krasna prijde ![]()
Lamicka já nemám ráda typy s výraznou spodní čelistí
Knížku jsem četla, docela se mi líbila, že je o Havlovi, to mi přišlo divný.
Mám ráda beletrii, nikoli literaturu faktu
.
O. mám a čtu docela ráda, ale řekni mi upřímně, co je třeba tohle za blábol?
Myslím, že hodně chlapů miluje v ženách jistou kurevskost, pokleslost, vulgaritu. Vzrušuje je to.
Samantha Já myslim, že kus pravdy na tom je, myslíš že ne? Zároveň si já osobně nemyslim, že se tohle musí pojit s hloupostí, jak mám pocit, že to prezentuje.
hejlikova je krasna a ze vypada strhana zarazuji do stejne kategorie jako tvrzeni, ze leckaja tetka z malomesta vypada lip nez zenska pulka hollywoodu
Mutziputzi Dávala jsem ten její výrok k posouzení dvěma kolegům a cítili se uraženi. Malej vzorek, asi...
Možná je to "pravda", ale řekla bych, že je několik druhů inteligence. Něco jiného je IQ a EQ. Takže výraz "blbka" by mohl klidně směřovat tam.
Samantha vzhledem k tomu, že aspoň tedy mezi mými přáteli je kategorie "dobře š*ká" velice akcentovaným parametrem při volbě partnerky, myslim, že chlapci kecaj![]()
Mutziputzi To víš, programátoři... ![]()
Mutziputzi dobre suka je vulgarita nebo kurevskost?
Jsem myslela, ze uz nejsme ve stredoveku, kde se vsechno jine krome misionare a nocni kosili az na paty povazovalo za poklesle.
continuity Hele na puritánství mě fakt neutáhneš, čili asi takhle:
„Je sex sprostý? Jedině když se dělá správně.“ – Woody Allen
![]()
Nikol Kouklová (29)
a ještě Bára Fišerová, pro mě neznámá herečka, 31 let...to je teda neuvěřitelný skorem
stes to jsou rozepnuté košilové šaty částečně zakasané v sukni? proč? ![]()
Mutziputzi ja to povazuju za normalni, ne “poklesle a vulgarni” continuity presne
viktorka_od splavu OK, vy moje sexmachines![]()
Báře Fišerové je 41 let, ale i tak, že...
stes Tady píšou něco o tom, že slavila 40: https://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/159967/hvezda-modreho-kodu-fiserova-za-rozhodnuti-v-mladi-plati-dodnes.html
luciole aha, ale přesně..i tak
stes no, ty druhy pani hodne ublizuje make-up. s tim by na pade vypadala kazda :/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí