Bože![]()
https://www.instagram.com/tv/B1vv4KyImDT/?igshid=fr8hknvnbvle
Mutziputzi to je snad hoax
čautě
Mutziputzi Jsem ani netušila, že je tak vtipnej!! ![]()
Hele, když už jsme u těch blbek a instagramu ... já ji teda sleduju jenom chvíli, ale nepřuijde vám Andula jako hrozná k.áva? Omlouvám se teda Karja , že bude mimo mísu ...
MP Meri Hele je to moje citlivy misto! Sleduju kvuli ni Daru Rolins a ani to ji nepresvedcilo!
Garfie ale on je vtipny len sa to malokedy prevali. A nesmelo spitnem ze aj velmi zdvorily a prijemny . Ehm
Janulik03 Ja ti to verim, vlastne o nem vubec nic nevim, znam ho jenom diky rozchodu z Darou.
Ja když jsem Rytmuse zazila u vedlejsiho stolu v restauraci, tak se choval stylem "doufam, ze me vsichni poznavate" fakt King :D
MP Meri celkem souhlasim, na zacatku se mi zdala docela zajimava, ale ted uz vetsinou... ![]()
Karja mně přišla kdysi dávno vtipná a díky tvýmu varování jsem ji pořád nevyhodila ze sledování, protože co kdyby.. a pak už by si mě nepřidala a byla bych taky namydlená
(ale těch milion přiblblých videí si teda nepouštím, to bych snad celej den nic jinýho nedělala![]()
Tulipe Ja u jednoho a dojem mam uplne opacnej, je vtipnej a normalni
Evička Mrkvička. Ta barva vlasů je na otřesná, zbytek rovněž. 
stes já mam teď úplně stejnou barvu, tu chválim![]()
Ja taky, ovsem ty saty jsou des. Morska panna z kaluze.
jinx Mutziputzi Vás dvě nevidím, ale jí totálně nesluší a vypadá v ní..nepěkně. Ale tedy..nemá přifouknutýho kačera ???
stes myslim, že ji naopak docela i sluší, na puse taky nevidim nic novýho, řekla bych že i tu tak +- mam a svojíí vlastní
stes netusim, ja ji nevidela sto let.
Mutziputzi hele, to není o tobě, ale o decastelový
...ale dobře Evo
stes jen vysvětluji, že barva je pěkná a velký rty existujou i pravý no...co jako![]()
Mutziputzi velký rty mám taky vlastní, ale myslím, že ona ne. Barva se mi pěkná, podle fotky a na ní, nezdá.
Mutziputzi velký rty mám taky vlastní, ale myslím, že ona ne. Barva se mi pěkná, podle fotky a na ní, nezdá.
hele, to s tema velkejma rtama mi trochu pripomina hlasku z pelisku tykajici se americkejch a ruskejch zapalek :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.