VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 22. června 2017 11:20
Reakce na Emerald:

mno takovou nemoc pri ktere "může jíst jen salátové listy a okurky" znam, ale neni virova...

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 22. června 2017 11:23
Reakce na Mutziputzi:

Třeba při svým zdravým středu měla furt tlustý kolena, tak holt měla za to, že je ještě nad zdravým středem..

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 22. června 2017 11:25
Reakce na Mutziputzi:

Vole, zdravý střed. Kdybys to měla se svým zdravým středem zvládat to, co musela v profi sportu ona, chcípneš.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. června 2017 11:29
Reakce na Mutziputzi:

viktorka_od splavu  Taky si myslím. Po tom překvapivém vítězství ve Wimbledonu ji všude kritizovali, že je tlustá ( no byla, nechápu, že to tehdy vrcholovým sportem neudržela v patřičných mezích ), pak jsem ji viděla na fotce vloni asi po třech letech, a vůbec jsem ji nepoznala, jak vypadala otřesně, divila jsem se, že vůbec ještě chodí....

No a teď je to zase opačný extrém, chudák holka.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. června 2017 11:48
Reakce na dzizisketa:

Jsem zapomnela, ze tenistky jedine vypaseny, aby to v tom sportu zvladaly

20970 příspěvků moje polička 22. června 2017 11:49
Reakce na Isca:

Koleno pokud tlusty, tak vzdy - overeno

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. června 2017 11:51
Reakce na dzizisketa:

Nebyla to ironie a popich mutzi? Edit: Omyl, už chápu:-D :-D

No hlavně já jsem měla vždycky spíš za to, že ti sportovci tu postavu řeší jen z pohledu výkonu, aby byly silnější a lepší. Fakt smutný pozorovat toto i u profi sportovců.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. června 2017 11:53
Reakce na Karja:

Ona karieru ukončila pár týdnů po tom vítězném Wimbledonu, možná pak prostě jen nevěděla, co se životem. Když skončil každodenní dril a objíždění turnajů, tak si asi musela najít nějaký jiný cíl...  

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. června 2017 12:09
Reakce na Emerald:

Aha, já podle těch sportovních fotek soudila, že na nějaké úrovni stále hrála. No je to smutné.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. června 2017 12:13
Reakce na Karja:

Hraje už jen exhibičně.

20970 příspěvků moje polička 22. června 2017 12:23
Reakce na Karja:

Jsem zvědavá jestli se dočkám doby, kdy místní glosátorky opustí jejich idee fixe, že všem doporučuju anorexii

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. června 2017 14:23
Reakce na Mutziputzi:

Nedočkáš, jseš už prostě zaškatulkovaná!:-D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. června 2017 15:02

v téhle souvislosti se přiznám, že jsem moc nepochopila ani to, jak mohla mít kvitová jako vrcholový sportovec pořád docela viditelné břicho, a proto vůbec nechápu, jak tak tenistka nahoře mohla hrát taky vrcholově asi tlustší, než já. to jako kromě hraní už trávila všechen čas jen jídlem, aby při velkých kalorických výdajích si přesto udržovala špeky?  jak je možné tak sportovat a přitom mít třeba tak macaté ruce? vždyť musela pořád trénovat, jen tak z gauče se wimblendon asi dá vyhrát těžko...

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. června 2017 15:06
Reakce na Jiná Realita:

Tak já to zrovna u Kvitové chápu - ona má to spodní bříško ( neřekla bych břicho ) trochu vyklenuté, i když zhubne. Já to měla v době své největší štíhlosti a vysportovanosti taky, mám kamarádku, která je jak vyžle a to spodní bříško tam je furt. Je to prostě typem postavy.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. června 2017 15:09
Reakce na Emerald:

a ještě k tomu chodfí dost shrbená, možná kdyby se narovnala...

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. června 2017 15:11
Reakce na Berta:

Že by komlex z výšky? Já ji viděla o Velikonocích v obchodním centru a i když jsem věděla, že je vysoká, tam mi přišla fakt obří - řekla bych, že působí ještě vyšší než ve skutečnosti je.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. června 2017 15:12
Reakce na Emerald:

tak dobře, odhlédnu od kvitové - ale zbývá mnohem nepochopitelnější tenistka výše. chápu, že existuje něco jako "fit and fat" typ člověka, ale vždycky jsem měla za to, že to je jen u neprofesionálních sportovně založených lidí, že prostě rádi jedí a to asi dost vydatné a kalorické věci, nebo po večerech hodně grilují a tak, ale současně jsou dost v pohybu, dokonce pár takových lidi osobně znám, kterým do kopce nestačím, byť jsou dvakrát větší než já.

ale hrát vrcholově a mít dost viditelnou nadváhu, u toho nechápu, jak je to možné čistě z principu (asi zachování energie nebo něčeho takového).

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. června 2017 15:14
Reakce na Jiná Realita:

U Bartoliové to nechápalo víc lidí.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 22. června 2017 15:18
Reakce na Jiná Realita:

Co třeba Serena Williams? Tý je taky docela kus...mi přijde, že v těch sportech, co vyžadujou docela sílu, ta hmota navíc možná nevadí a někoho se to drží, serena je teda namakaná jak blázen, ale sádlo mi přijde, že taky nějaký má. (Fibingerovou radši teda nezmiňuju)

Já jsem jednu dobu chodila docela dost na spinning a jedna instruktorka byla fakt ale jako obryně Stáňa, nohy jako sloupy (bylo to teda mírně demotivující), ale jela jak motorová myš, určitě spousty hodin týdně, ale stejně byla tlustá a ne jenom nějak trošku, ale dost. Těžko říct, třeba bez toho sportu by vážila 200 kilo.

20970 příspěvků moje polička 22. června 2017 15:31
Reakce na Potrefenáhusa:

Serena nema pandero, teda ted jo, ale jinak ma tuk takovej ten dispozicni, zadek, stehna. Bartoli byla a zas je proste oplacana, tlusta, na brise je to videt nejlip