Já nevidím jediný důvod, proč by se mělo okolo přechodu přibírat.
VIP zjevy
Až to přijde, kupte si hyperaktivní štěně a kila půjdou dolů sama. :-) No, já fakt moc na ty hormonální změny nevěřím. Z mých kamarádek ztloustly ty, které se nehýbou a jen si vozí zadek v autě. Jinak jsme všechny +- stejné. Někdo i zhubnul.
Štěně nebo děti, jako já ;) Doufám, že mě udrží v kondici :D
Jasně, že ne.
Makám teď měsíc fakt intenzivně a čtyři kila jsou pryč. Přestávají se mi třepat stehna a zadek. Počítám, že v přechodu budu vypadat líp než ve 20. Takže když se chce, tak to jde.
![]()
Já prosím v přechodu vypadám líp jak ve 20. - 15 kg ![]()
Svatba modelky.
Kristelová s Řepkou oblečeni úplně jako svatební hosté. Člověk se pak ani nediví, že se neumí obléknout Máňa z vesnice, když tihle dva vypadají takhle..
Nevěsta by se mi líbila bez té hrůzy na krku.

Já nevidím jediný důvod, proč by se mělo okolo přechodu přibírat.
Tak změna hormonů opravdu zpomaluje metabolismus, takže pokud žena nemá chuť , motivaci nebo disciplínu a pokračuje ve stejném životním stylu jako do přechodu....tak opravdu přibírá. Mluvím o běžné populaci , ne o těch , co ceý život sportují a žijí zdravě... Pokud má žena normální postavu tak nějak od přírody, bez sportu a zdravé stravy..tak v přechodu prostě pár kilo přibere. Samozřejmě lehkou změnou jídelníčku a pohybem se tomu dá předejít.
Nevěsta by se mi líbila bez té hrůzy na krku.
No žejo? Tak pěkná holka a uváže si na krk takovýho slizkýho paňácu ![]()
všechno je lepší než řepka...
Třeba umí dobře vařit, no to jste to teda vylepšily
Tvl, tady to je jak za cisařpána.
nepoznáte nadsázku? aspoň z mé strany.
Klidně to vyměň za žehlení, jestli neumíš vařit ![]()
Tvl, kdby to bylo genderově opačně a šlo já nevím třeba o Nicole Kidman a jejího tlustého muže, taky by se řešilo, že asi "umí přivrtat poličku?" Ani prdlajs, natož aby se o ní mluvilo jako o hrdince, že s ním zůstává, když se kolem ní točí tolik krasavců.
Tohle je fakt zvrácené.
Prosím tě.. kliiiiid.. To byla SRANDA! ![]()
1. absurdita - hodnota ženy se určuje dle její váhy
2. absurdita - hodnota ženy se určuje podle zvládání domácích prací
3. dosaď sama dle vlastního výběru ...
Příště tam dám aspoň devět smajlíků ![]()
![]()
to jste fakt nikdy nenarazila na to, že když je pár nesourodý, tak se o něm v nadsázce říká, že žena asi umí dobře vařit (co se říká o muži, raději tedy nebudu ventilovat)?
až se budou nějací krasavci točit kolem vás, tak budu teda mlčet jako hrob :)
Myslím, že by se to řešilo úplně stejně. Když žila Julia Robertsová s Lylem Lovettem, taky se lidi dohadovali, v čem tkví jeho kvality ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí