VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. června 2017 12:04
Reakce na Beranka:

??? proč by měla brát prášky na odvodnění, to jsou mi dedukce toto

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 15. června 2017 18:19
Reakce na Mutziputzi:

Se podívej na milostivou paní Brosnanovou. Pierce je z ní pořád celej pryč! 

20970 příspěvků moje polička 15. června 2017 19:14
Reakce na barbucha:

Pekna panmama no

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 15. června 2017 19:40

Kdo vypadal s pár kily navíc líp než vychrtlý? Např. Victoria. Vždycky byla hodně štíhlá, ale v tom období vychrtlosti to bylo spíš děsivé. A hele - prsa má větší jako vychrtlá, čím to asi bude? 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 15. června 2017 19:50
Reakce na Mutziputzi:

Pár důkazů, co udělá o pár kilo víc..

Takhle nějak by potřebovala (nejen) SJP "ztloustnout". Hned by vypadala o pěkných pár let mladší.

20970 příspěvků moje polička 15. června 2017 20:11
Reakce na Dadoo:

Anorekticky neplati

20970 příspěvků moje polička 16. června 2017 16:38
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. června 2017 16:43
Reakce na barbucha:

Se podívej na milostivou paní Brosnanovou. Pierce je z ní pořád celej pryč! 

ja vlastne muzu rikat, ze mam figuru manzelky hollywoodskyho herce!

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 16. června 2017 16:56
Reakce na Mutziputzi:

Samopal má místo psaníčka? 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 16. června 2017 22:06
Reakce na razorblade:

Já říkám, že bych klidně mohla dělat modelku. Boterovi.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 16. června 2017 22:11
Reakce na razorblade:

ja vlastne muzu rikat, ze mam figuru manzelky hollywoodskyho herce!

Sorry,ale to teda zdaleka nemáš!!! Máš lepší :-)

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 16. června 2017 22:49

A přitom kdysi to byla fakt kočka 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. června 2017 23:18
Reakce na Krehutka:

na druhou stranu on je zřejmě fakt žúžo chlap, protože po něm minimálně ještě nedávno šílela kdejaká ženská, a on přitom očividně stále má rád svoji ženu, i když silně zboubelatěla. třeba se brzo zblázní jako třeba ford na stará kolena, ale zatím je skvělej.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. června 2017 09:32
Reakce na Jiná Realita:

Presne. Nekdy mam pocit, jakoby manzele tlustych zen meli pravo je bez reci opustit.

Na druhou stranu sama nekdy zvazuju, proc nejaky krasavec zustava s tlustoskou. No blbka. Nebo ci vsichni resi, ze muj manzel je chudak, kdyz jsem po detech zustala oplacana.

Je ale skvele vedet, ze i po ztloustnuti nebo nemoci te porad muze mit nekdo rad a zustat kvuli tobe.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 17. června 2017 09:56
Reakce na Candance:

No tak on taky nemladne, ze ... 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 17. června 2017 10:00

Už zase ty zcestné představy některých, že ta zásadní hodnota ženy spočívá v její váze.. 

Jakoby nebylo důležité třeba jak umí vařit..

Edit: VTIP/IRONIE/SARKASMUS!!! 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 17. června 2017 10:04
Reakce na Dadoo:

taky mě to dost překvapuje tyhle stereotypy, ale stejně jako Candance se občas přistihnu že jim taky propadám

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 17. června 2017 10:22
Reakce na Candance:

Presne. Nekdy mam pocit, jakoby manzele tlustych zen meli pravo je bez reci opustit.

Na druhou stranu sama nekdy zvazuju, proc nejaky krasavec zustava s tlustoskou. No blbka. Nebo ci vsichni resi, ze muj manzel je chudak, kdyz jsem po detech zustala oplacana.

Je ale skvele vedet, ze i po ztloustnuti nebo nemoci te porad muze mit nekdo rad a zustat kvuli tobe.

Protože v některých (!) případech je ztloustnutí pouze jedním ze symptomů rezignace na celkovou péči o zevnějšek i duševní rozvoj. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. června 2017 10:26
Reakce na Dadoo:

já jsem to myslela trochu jinak.

je myslím zřejmé, že on ji miluje kvůli něčemu jinému než hmotnosti, protože jinak by s ní asi už nebyl. ale jde o to, že i tak musí být opravdu frajer, protože si nedokážu ani představit, kolik stále štíhlých žen, které asi taky umí dobře vařit a mají samé klady, se kolem něj muselo ochomýtat, a on přesto má dál svoji ženu. neumím to asi slovně vyjádřit. hm...prostě že s ohledem na to, kolik žen ho má za idola, tak mezi nimi určitě byly i takové, které měly stejné kvality jako jeho žena zamlada (nevím, co to je, třeba je milá, umí vařit, má krásný hlas, fakt nevím, neznám ji), ale navíc ještě i stále vypadají jako ona zamlada. v každém filmu má vedle sebe nějakou krásnou ženu, se kterou tráví hodně času. a jeho žena už zdaleka nevypadá tak, jako když si bral, zatímco on je pořád celkem podobný (možná aktuálně už ne, ale řekněme tak 20 let se moc nezměnil, akorát zešedivěl). je to pochopitelnější? asi ne. vzdávám pokus to popsat 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 17. června 2017 10:30

Mně teda zase jako stereotypy připadají řeči, ztlousta po dětech, má něco se štítnou žlázou, je v přechodu... Samozřejmě to dokáže s váhou zamávat, ale max o pár kilo.

Tuhle jsme s kamarádkama +- 50 vedly ženské řeči a jedna si začala stěžovat, že přibrala... a zdůraznila, že moc dobře ví, že by to mohla hodit na přechod, ale nebude si lhát do kapsy. Prostě jen změnila životní styl, je pohodlná, má se dobře... No už zase kmitá každé ráno v bazénu a cukrárně se vyhýbá obloukem ...