VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. června 2017 08:51

Ode mě se to asi nečeká, ale jsem přesvědčená, že setrvání ve vztahu nesouvisí se vzhledem ani vařením ani žehlením ani s poličkou, tohle zafunguje leda na začátku a pokud jenom tohle, nemyslím, že to je základ pro stabilní vztah, později už jde jenom o harmonii mentalit, je velký štěstí někoho takovýho najít, absolutně chápu, že je imunní vůči případným návrhům, asi teda...

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 18. června 2017 16:41
Reakce na Mutziputzi:

Souhlas. Taky bych řekla, že v případě Pierce Brosnana a jeho ženy nejspíš zafungovalo přesně toto. Totéž třeba u mého oblíbence Hugh Jackmana a jeho paní.

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 18. června 2017 16:52
Reakce na wendulka:

V jeho pripade, bych pohodlnost nevidela, jako tan duvod, proc je stale se svou pani. Pokud vim, zemrela mu prvni zena a ted nedavno i jeji dcera. Clovek si pak srovna hodnoty a neresi blbiny...

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 18. června 2017 16:57
Reakce na Liesel:

Nerozumíme si. Já jsem naopak psala, že si taky nemyslím, že by šlo u Pierce o pohodlnost, ale o harmonii mentalit, o které psala Mutziputi, že právě on bude z těch, který má ty vztahové hodnoty asi přerovnané jinak.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 18. června 2017 17:23
Reakce na Mutziputzi:

Ode mě se to asi nečeká, ale jsem přesvědčená, že setrvání ve vztahu nesouvisí se vzhledem ani vařením ani žehlením ani s poličkou, tohle zafunguje leda na začátku a pokud jenom tohle, nemyslím, že to je základ pro stabilní vztah, později už jde jenom o harmonii mentalit, je velký štěstí někoho takovýho najít, absolutně chápu, že je imunní vůči případným návrhům, asi teda...

tyo, klobouk dolů, ani nepíšeš o prachách:-)

20970 příspěvků moje polička 18. června 2017 20:26

Pani je ve vate? No tak potom jeste druha moznost!!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. června 2017 10:09

Já bych ještě ráda něco napsala k tomu nabírání v přechodu, pře mi přijde, že to trochu vyznívá ve stylu, že stačí se hejbat a nerezignovat a žádný nabírání se nekoná. Momentálně jsem dost přímým svědkem toho, že to tak jednoduchý vždycky není.

Mám kamarádku, která se momentálně pere s předčasným přechodem, předčasnej je podle mě dost, ještě jí nebylo 40. No a u ní je to tak, že byla dost sportovně založená vždycky, chodí cvičit, běhá, racionální stravování by mohla přednášet. Přesto se jí váha začala poměrně nezadržitelně sunout směrem nahoru, a i když přidala pohyb a začla být ještě zodpovědnější stran jídla, než byla (což už mi přišlo, že už ani moc nejde), tak to nemá žádný zjevný efekt. 

Nevím teda, jestli to v případě takhle časnýho nástupu má nějaký zvláštní specifika, ale rozhodně si od tý doby, co to pozoruju, nemyslím, že to je vždycky takhle jednoduchý.

20970 příspěvků moje polička 19. června 2017 10:19
Reakce na Zina:

Ježkový voči ještě jí nebylo 40, no potěš teda Proč to neřeší v první řadě hormonálně? 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 19. června 2017 10:19
Reakce na Zina:

Ono je dost naivní si myslet, že tělo se věkem nemění. Vždyť je to blbost, jako rosteme a dospíváme, tak stejně tělesně i stárneme. Nejde být pořád stejný, jako ve dvaceti. Na někom se to projevuje míň, u někoho víc a vždy někde jinde, ale myslet si, že hormonální změny v přechodu nic nezpůsobí, když hormonální změny v pubertě způsobí všechno, je blbost.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 19. června 2017 10:55
Reakce na dzizisketa:

souhlas 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. června 2017 10:56
Reakce na Mutziputzi:

S doktory to řeší, nemám do toho zas takový vhled a taky je to relativně čerstvý. Ale pochopila jsme, že to asi není tak jednoduchý najít ideální "léčbu" na to, ty hormony mají svá pro i proti. Jinak je to teda už druhý člověk v mém blízkém okolí, co ho to potkalo takhle brzy, jedna známá mi říkala, že jí začal přechod v 37, nic moc taky.

20970 příspěvků moje polička 19. června 2017 11:13
Reakce na dzizisketa:

Ale tady nepadlo nic o tom, že se nemění, pouze, že není nutné přibírat, jsou jistě výjimky samozřejmě, viz co píše Zina.

20970 příspěvků moje polička 19. června 2017 11:15
Reakce na Zina:

No každopádně s lékařem bych to řešila určitě, tohle je strašně brzo, ta osteoporóza a tak, no brzo.

20970 příspěvků moje polička 19. června 2017 12:21

Jela bych Líbí se mi jam zajda maká pro svojí holku.

https://www.facebook.com/luciebila/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

nevím jestli je odkaz, každopádně video available

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 21. června 2017 11:08

pobavilo me na twitteru

Že je film fakt starej poznáte podle toho, že starý chlapi tam maj za partnerky starý ženský...

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 21. června 2017 14:17

pobavilo me na twitteru

Že je film fakt starej poznáte podle toho, že starý chlapi tam maj za partnerky starý ženský...

20970 příspěvků moje polička 22. června 2017 10:24

Kesha, 30 let

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. června 2017 11:15

http://revue.idnes.cz/tenistka-marion-bartoliova-postava-kila-navic-hubnuti-nemoc-pro-/lidicky.aspx?c=A170619_140205_lidicky_zar

Myslíte si, že je možný, aby za tou její příšerně vyzáblou postavou v minulých letech byl opravdu nějaký virus, nebo prostě kecá... 

20970 příspěvků moje polička 22. června 2017 11:19
Reakce na Emerald:

Podle mě klasický atak anorexie, bohužel ale zdravý střed nejspíš udržet neumí.