VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 22. června 2017 15:37
Reakce na Potrefenáhusa:

mne hlavne prijde pozoruhodny jakou musi mit ty oplacanejsi sportovkyne silu aby je to sadlo nebrzdilo. serena treba ok to je hora svalu, ale ty vic "zenske" krehci typy to musi tizit ne? ja teda na sobe citim kazdy kilo, pri cviceni, pri behani...

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 22. června 2017 15:42

jako na tohle já nedokážu uspokojivě odpovědět, moje hubenější tělo je jednoznačně slabší a celkově mi přijde spíš míň fit než s kilama navíc.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 22. června 2017 15:47
Reakce na Mutziputzi:

hele jako taky jí je kus, ale tam teda o tom, že je fakt fit, vůbec nepochybuju

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. června 2017 16:27
Reakce na Potrefenáhusa:

a není to u sereny i tím, že některé černošky mají dědičné dispozice mít ehm... velké zadky :) - i když jsou jinak celé šíthlé. a jestli ona zrovna ona je má taky (což ale nevím, před tím, než profi hrála, jsem žádnou fotku neviděla) a když ještě nabere svaly všude, tak je celá obří? ale bělošky takovou dispozici mívají málokdy. aneb když bartolivoá drasticky zhubla, byla jak prkno. myslím, že kdyby podobně zhubla serena, stejně jí nějaký zadek zbyde, protože celá její kontrukce je mohutnější. a na jiných fotkách je vidět, že pod tou lehkou vrstvou tuku má svaly jak chlap, kdežto bartolivá má na fotkách úplně měkké ruce, svaly se jí nerýsují vůbec nikde snad.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 22. června 2017 17:04

Jak tohle vůbec mohli pustit na kurt? Jak si mohla dovolit vyhrát Wimbledon? Proč proč proč nejsou všechny sportovkyně dokonalé? Jak si můžou dovolit nám kazit naši představu?

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 22. června 2017 17:14
Reakce na dzizisketa:

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. června 2017 17:27
Reakce na dzizisketa:

Takhle blbe ji to podle me presaltovalo v hlave a pak z toho ta anorexie, strasne nebezpecny myslenky

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 22. června 2017 17:52
Reakce na dzizisketa:

Jak tohle vůbec mohli pustit na kurt? Jak si mohla dovolit vyhrát Wimbledon? Proč proč proč nejsou všechny sportovkyně dokonalé? Jak si můžou dovolit nám kazit naši představu?

aha, tohle je při tom vítězství ve Wimbledonu? očekávala jsem někoho s nadváhou, ne někoho se svalama

tohle jsou přeci svaly, ne tuk. Jako nějaký tuk tam taky bude, ale dle mého zcela v normě

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. června 2017 17:53
Reakce na Jiná Realita:

Tak ségra je hubená celá, nemá ani ten zadek. A ona Serena taky dřív bývala výrazně štíhlejší, ale je fakt, že i teď mi ta její postava připadá i přes nabraná kila nebo svalovou hmotu nebo co to je pořád jako postava sportovkyně.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. června 2017 17:54
Reakce na MaeGandal:

Ve Wimbledonu vypadala takhle, neřekla bych, že to je postava vrcholové tenistky.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 22. června 2017 17:56
Reakce na Potrefenáhusa:

když jsem měla regulérní podváhu tak samozřejmě slabší, na spodní hranici normálu se cítím nejlíp. výš už to prostě cítím:-/ ale já mám konstitucí blíž těm křehulím než sereně:-)

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. června 2017 17:56
Reakce na MaeGandal:

A s trofejí - svaly tam moc nevidím

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. června 2017 18:29
Reakce na Emerald:

no právě, vždyť snad i já mám větší svaly na lýtkách a to jsem naprostá máčka, co prakticky necvičí  nevydržela bych ani přátelský tenisový zápas asi 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. června 2017 18:30
Reakce na dzizisketa:

myslím, že se celouo dobu bavíme o něčem trochu jiném, ale uznávám, že takhle podané je to takové víc populistické :)

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 22. června 2017 18:32

Já jsem teda, co se váhy týká, docela přísná, ale Bartoliová na Wimbledonu mi připadá v pohodě. Věřím, že každý má svou ideální váhu, při níž se cítí nejlíp, a ta se při stejné výšce může u různých lidí lišit klidně o 20 kilo. Pokud s touto váhou dokázala vyhrát Wimbledon, pak věřím, že to je zrovna ta správná hmotnost pro ni. A že není svalnatá? Myslím, že je, jen to není tak patrné.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. června 2017 18:42
Reakce na Pinot Noir:

Tak to já jsem pokud jde o váhu zase celkem benevolentní, ale Bartoli mi jako vrcholová tenistka v pohodě nepřipadá. Další věc je, že Bartoli tehdy nenarazila v pavouku na žádnou papírově lepší tenistku, protože jí ty elitní vykosily jiné holky, takže sice vyhrála Wimbledon ( a jasně že se to počítá ), ale ....

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 22. června 2017 18:59
Reakce na Emerald:

jenomže on každý nemá ty svaly vyrýsované jak kulturisti před soutěží, i když ty svaly mají samozřejmě menší

Bartoli očividně svaly má, na nich asi nějakou vrstvu tuku, ale tak má asi takový typ postavy

moje osobní trenérka má taky třeba na můj vkus tlusté ruce, ale žádnou nadváhu nemá, cvičí pořád, sílu v rukou má (narozdíl ode mne), akorát ty svaly na rukou nemá vyrýsované, tak to vypadá, že tam má tuk navíc

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. června 2017 19:08
Reakce na MaeGandal:

Jasně, je to věc názoru, já myslím, že kdyby jí na tom tehdy víc záleželo, tak by ty svaly viditelné měla. Každopádně je lepší být zdravá a mít takovou postavu, jako když vyhrála Wimbl., než být nemocná a mít figuru, s jakou se ukazovala  ještě před rokem.

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 22. června 2017 19:14

Nevim, jestli to vyzni tak, jak chci, ale... Myslim, ze tenistka, ktera vyhraje nejaky turnaj, musi mit prinejmensim nejakou kondici, aby "to ubehala", navic urcite taky silu v pazich... U Bartoli hodnotite jeji vahu, ale tipnula bych si, ze S. Williams vazi rozhodne vic, i kdyz jsou to svaly, takze se v podstate "tahala" po kurtu s vyssi vahou nez Bartoli... Ona takova Monika Seles byla po urcitou dobu sve kariery taky pomerne baculata (bez vyrysovanych svalu), presto vyhravala. Nebo se podivejte na Taylor Townsend, ktera ve svych sestnacti letech byla svetovou juniorskou jednickou a vypadala takhle... Takze i s neatleticky vypadajici postavou se da vyhravat, zalezi na zdravi a na kondici...

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 22. června 2017 19:48
Reakce na Jiná Realita:

Tak mi řekni, o čem se tu teda jako bavíme. Bavíme se totiž přesně o tom, jak někdo, kdo neodpovídá ideálu "sportovního těla", může být úspěšný sportovec.