Potrefenáhusa Já jsem jako dítě milovala snad každýho tmavovlasýho prince, Honzu a pohádkovýho hrdinu - až na Stropnickýho!
A vlastně ještě Dlouhýho (jak mu lezly ty uši z vlasů, blee). Ten dozrál bohužel až před koncem.
Potrefenáhusa Já jsem jako dítě milovala snad každýho tmavovlasýho prince, Honzu a pohádkovýho hrdinu - až na Stropnickýho!
A vlastně ještě Dlouhýho (jak mu lezly ty uši z vlasů, blee). Ten dozrál bohužel až před koncem.
Sweet Potato ten dlouhý mi taky vadil a navrch měl hodně silnou konkurenci
i když Vetchý se taky hodně polepšil, co přestal hrát ty zmatený jednodušší mladíky

Vít Bárta
?!? S tím jsem měla několikrát tu čest naživo a to prostě ne, nikdy.
Potrefenáhusa Vetchý si polepšil teda dost, opravdu zraje, a ty jednodušší mladíky občas vymění za jednodušší chlapy, ve kterých je prostě geniální. ![]()
stes já ho miluju v té reklamě na české dráhy ![]()
stes Jenže když se dívám teď na mladého Vetchého (předevčírem třeba policejní elév v tom o dějinách kriminalistiky), tak vidím, že už to tam tenkrát bylo.
Sweet Potato jo, bylo,
Sweet Potato I Travnicka?![]()
Potrefenáhusa Vetchy je muj top v Okresnim preboru!
razorblade Trávníček v popelce je nejlepsi princ ever!!!!!
razorblade U Třech oříšků jsem byla ještě hodně malá, takže tam jsem milovala víc Juráška, Rozárku a Popelku.
Okresní přebor je geniální.
Potrefenáhusa Vetchy je muj top v Okresnim preboru!
I můj. Nejlepší tjenéj na světě
Nelíbí se mi ani Babiš, ani Havel, z čistě vizuálního hlediska. To jen pokud to bude někdo monitorovat, viď Karja
.
Neboj, zatim mam v kolonce divnyho vkusu jenMutziputzi ;-)
Potrefenáhusa jako jo :)
Mně se tedy líbí Topol a z poslední doby třeba Šmarda. Ten mi přijde vizuálně vyloženě jako sympaťák.
A objektivně jako pěkný chlap mi přijde ten ministr Adam Vojtěch. Ač ne můj vkus.
Dadoo jo, to je fakt takovej princ Krasoň (taky mě to moc nebere)
Dadoo JJ Vojtěch vypadá dobře, ještě lepší byl podle mého Pelikán. A i Feri má něco do sebe ![]()
Pelikán teda jako jo
! A Babiš měl když vstupoval do politiky taky slušivý období, dneska už ne.
Jiná Realita raňajky!! ![]()
Vetchý zraje jak víno, můj nejoblíbenější český herec s Dlouhým. No a Okresní přebor, to je můj top seriál. Pouštím dokola, třeba k žehlení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.