Mně se líbí Středula ![]()
VIP zjevy
moonlight Mně dřív Vít Bárta![]()
Mutziputzi Ježiš, ty máš ale fakt podivnej vkus
To si myslím, že Středula trochu šarmu vlastní, ale jasně je to subjektivní.
moonlight od ty doby, co je ve funkci, mi prijde, ze desne sesel. (coz teda pozoruju na vicero lidech, ze pred vstupem do funkce vypadali mnohem lip a behem tri ctyr let zestarli tak o 10)
razorblade No je pravda, že když jsem si vygooglila (ehm), kolik mu je, tak jsem byla překvapená, myslela jsem, že je starší...
Ježišikriste
Beru zpět všechny moje poznámky a veškerý to divení se - ty seš prostě úchylná! ![]()
Hele ale stálo by za to vytipovat tady nějakej žebříček, nebo soutěž nebo tak něco vo nejpohlednějšího politika (českýho). Já se přiznám, že bych s tím měla teda veliký potíže... vůbec si nevybavuju, že bych si snad někdy u některýho řekla to je ale hezkej chlap!
barbucha Stropnický ne?
barbucha ja mam jednoho favorita v u nas v regionu, ale ten je tajnej![]()
razorblade moonlight to teda...51? to mu teda ty odbory vizuelně fakt nesvědčí
Mutziputzi já jsem stropnickýho strašně milovala, když jsem byla dítě (když jsem já šel tou putimskou branou
), ale teď mi přijde takovej nějak celkově sešlej a už to nějak neni ono
barbucha Stropnický ne?
V žádnym případě! Nelíbil se mi nikdy, strašně zmuchlanej a ty znamínka po celým ksichtě si měl už dát dávno (i jako herec) odstranit.
Ale hele, vlastně možná takovej Topolánek... ale až s fousama!
barbucha Ježiš jak na něj sem mohla zapomenout, no jasně! Dodneška mi to skoro nikdo nevěří, ale já sem ho v prvnim kole vážně volila!
barbucha ja mam jednoho favorita v u nas v regionu, ale ten je tajnej
No jo tak já mam problém si vzpomenout na ty "vrchní", regionální neznám už vůbec! Tak si ho nech, no ![]()
A tak já ti věřim ![]()
Mutziputzi já jsem stropnickýho strašně milovala, když jsem byla dítě (když jsem já šel tou putimskou branou
), ale teď mi přijde takovej nějak celkově sešlej a už to nějak neni ono
Souhlas.
Mutziputzi jo Topolanek je fajny. tom spis nechapu ty kuni ksichty:-)
Mutziputzi to už bych spíš brala Bártovu manželku, než Stropnickýho nebo toho pisklavýho malýho Napoleona
Ted jsem si vzpomnela na mladyho Sasu Vondru! (kterej se ted jako dedek vraci ke korenum
)

razorblade Jé, s tím jsem teď mluvila, no nevím, byl sympatický to jo, ale vzhledově dědek bohužel.
razorblade ale nejkrásnější byl Mejla Hlavsa ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje