VIP zjevy
Klára Medková 35 let moc pěkný silikozy

Mutziputzi Overalek taky moc hezkej!
Ta Reevesova není žádná krasavice, no, ale co člověk nadělá. Já taky nejsem v obličeji dvakrát pohledná, dokonce i ty víčka mám podobný, ale co už. Kanálama kvůli tomu nechodim, ale tak taky se s tím ksichtem nikam necpu, ona předpokládám taky (jestli jsem pochopila správně, je to malířka). Símu bych teda za vzor nedávala ani omylem, ten náběh na kočičí ženu šmnclou Dagmar havlovou už je dost viditelnej.
Christina A. je moje GP, to je zlatíčko prostě. Její instagram, to je jízda
Jako já mám fakt ráda její hlas, líbí se mi v období alba Back to basics, ale její pódiová prezentace je aktuálně teda slušnej bizár.
Mutziputzi Ironie doufám, hnusnější půlmíče jsem dlouho neviděla.
Ja bych nechtela vypadat ani jako zena Reevese (prijde mi v poho a ten jeji sedy hippie uces bude asi image), ani jako Krainova, mne by stacilo vypadat treba jako Witherspoon nebo Winslet. Ted jsem hledala jak vypada Kirstin Davis ze Sexu ve meste, te je 52 to ve stejnem veku beru
.
Mutziputzi hele ona má na obou fotkách stejnej výraz v obličeji, to je magický..
Mutziputzi tu sexy modelku sem zrovna nesu. hlavně ten sexy porozepnutý zip, aby nenápadně a decentně vynikl přirozeně působící dekolt...(z mého pohledu má na 35 mimojiné strašně staře působící ruce).
Mutziputzi hele ona má na obou fotkách stejnej výraz v obličeji, to je magický..
ten si ráno vybrala ve skříni a má ho takový celý den asi ![]()
Tak teda ale tahle Medková vypadá staře! Taková hodně přešitá padesátka!
Jiná Realita No I ten ksichtik se mi nelibi, ale verim, ze za to muze ten prehnany makeup a bez nej vypada dobre. Kozy o tom nejde ani mluvit snad.
já prostě asi fakt nechápu, jak se tento typ umělých dud na velmi hubeném těle může nějakému chlapovi líbit. já vím, že nejsem chlap, ale na mě to působí tak odpudivě, jak se ty kraje rýsují kolem a zničehožnic vystupují z těla, brrr.
Jiná Realita Aha ![]()
medková má strašnej makeup, já myslela, že je to machálková ![]()
Se bojim co Andrea toci!

Mutziputzi Ona netočí, ona něco plní ![]()
![]()
Mutziputzi Hmm, to nebude uz z kategorie ,,teen,,
Fill Ming zní celkem slibně, ne?
Jiná Realita taktéž se mi to zdá odpudivé
HHistorické drama z časů dynastie Ming.
Přiznávám, že u Medkové se mi líbí ten chlap.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje