Karja to je rec o Lele? V trinastej komnate?
VIP zjevy
No jistě, tam přece choděj jen význačný a důležitý osobnosti ![]()
Jiná Realita a nejsou to ty zdravotní punčochy?
RoSa jako těhotenské? podle mě je nosila i předtím.
Je mi ji lito a meli by ji dat pokoj

Mutziputzi chudak holka,fakt.Je mi ji lito.
RoSa zdravotne vyzeraju inak a uz sa vyrabaju aj hodne nenapadne. Teda ak sa myslia kompresivne.
Mrakoplas On tam byl ten Karlos, nevim, co.mel za komnatu, myslim ze nejakej profesni ci zdravotni propad, nebavilo me to.
Mutziputzi mně taky, ale oni by podle mě dali, kdyby dál nejela na vlně youtuberky blogerky. na druhou stranu to je pro ni možná forma terapie, kdo ví, neodvažuju se ani hádat.
přiznávám, že dokud jsem neviděla tyhle fotky, pořád jsem myslela, že je na tom líp, protože mluvila o "jizvičkách". ruce jsem viděla, ale fakt jsem jí přála, aby obličej byl lepší (a to jsme neviděli dekolt), a přišlo mi, že je, podle toho, jak o tom psala.
Jiná Realita Hele, ja ti nevim - ja jsem zase naopak rada, ze nedopadla hur. A nechapu, proc by nemohla dal blogovat. Jako prisera rozhodne nevypada. Lidi jsou proste hnusni ![]()
MP Marge úřesně, naopak mi přijde skvělý, že dál bloguje, protože tím ukazuje, že se svět i po takhle vážném úrazu nezhroutí. Kamarádka založila sdružení Popálky (jako dítě vlezla na odstavený vlak) a ukazuje to stejné. Jen má možná menší dopad než Týnuš.
Karja Ted by o něm mohli natočit další, po zápase století ![]()
stes Mně třeba nevadí humor na jeho konto ala TMBK, ale ten všeobecnej výsměch Vémolovi považuju za typický čecháčkovství. Holt to projel, jeden z nich musel, ale nebejt jeho, konalo by se to někde v sokolovně v Novym Strašecí.
Mutziputzi já s Tebou souhlasím, pro promo tohodle sportu, udělal hodně. Sice po svém a většině lidí, jak vidno z reakcí, se to nelíbilo a považují to za směšné - tu jeho prezentaci sama sebe.
Mutziputzi on si Vemola trochu nabeh na vidle tim, jak velkohube se tydny a mesice pred tou akci projevoval. se mu to vraci...
MP Marge Ale ja myslim, ze ji to nikdo ani sezrat nedava ne? Spis mi prijde, ze ji vsichni fandi, vcetne bulvaru, na zadnej spatnej clanek jsem nenarizla. Jen na jeden, ze trochu pribrala, ale ze az se da trochu psychicky dokupy, ze urcite zase kila shodi, coz mi prijde na ceskej bulvat jeste mile;-)
razorblade Nenaběh, to k tomu patří, tyhle výlevy a hecování jsou před každym exponovanym zápasem v boxu a tady taky..mně ten posměch přijde fakt jako solidní malost.
Mutziputzi a TMBK ti teda přijde, že se neposmívá?
stes aspoň je to vtipný a je to jeho job, mně vadí ty virtuální no name pitomci
Mutziputzi on si Vemola trochu nabeh na vidle tim, jak velkohube se tydny a mesice pred tou akci projevoval. se mu to vraci...
Já to teda nesledovala, ale hecování a machrování k těmhle sportům patří a vždycky jeden prohraje, já bych to jako naběhnutí neviděla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje