VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 10:53

stes zápas vemola x atilla jsem viděla ze zaznamu a urcite to nebylo tak, jak jsi o tom četla 

Offline stes
8918 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 11:02

Edge dík za normální reakci

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 11:06

Janulik03 jj, bylo to zajímavý... já MMA nesleduju, ale  záznam mi pouštěl manžel druhej den po zápasu a musim rict, že třeba nástup měl ten atilla dost vymakanej... on měl vemola smulu v tom, že soupeř měl delší ruce a víc se hejbal... ale kdyby se mu povedlo dostat ho na zem, tak by podle mě V. vyhrál nebo by se mu určitě rapidně zvýšily na výhru šance 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 11:17

stes nemusíš děkovat... to zhlidnuti mně sebralo max 10 minut a i když to není něco, na co bych si koupila lístek, abych to viděla live, mi to přišlo celkem zajímavý.... ono někdy nestačí jen si o něčem neco přečíst, tvuj nazor pak vznikne na základě jinýho názoru, kterej nemusí bejt 100% objektivní 

Online mitford sister
1668 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 11:26

já se o mma zajímám už roky, fandila jsem atillovi, vémola je na mě moc primitivně velkohubej. všichni, co znám a sledují, až na jednoho, co je s vémolou kámoš, fandili atillovi. na tý tiskovce vémola ale příjemně překvapil, ale už zase jede svou. přitom ty trash talky před a po zápase jsou fajn, když se to umí. viz jorge masvidal

Offline Garfie
28107 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 11:26

Edge Mě by asi vůbec nenapadlo, jít na takový zápas. Vůbec bojové sporty nemusím a jde to úplně mimo mě. Ale byla jsem na sumo a musím říct, že mě to teda překvapivě bavilo strašně a klidně bych zašla znovu. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 11:27

MMA podle me neni sport, ale zabava, pomerne odpudiva.. se vsim vsudy, velkymi gesty i recmi okolo.. a reakcemi potom

Edge proste chces rict, ze nemel stesticko ten den :D

Offline stes
8918 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 11:37

Edge to je pravda,

Je to o čem jsem psala..zprostředkovaný zážitky, resp. názory na ně, jejich popis atd.,  jsou vždycky subjektivní, o nic nejde, proto nechápu proč tady dovedou vyvolat takový pozdvižení.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 11:48

Garfie já teda sport radši provozuju a v tv ho až na výjimky nesleduju, ale na mma mi teda není vubec sympatický, že kdyby rozhodčí nezalehnul V., kterej byl v bezvědomí, tak ho A. může mlátit dál...

tipuju, že sumo tloustici nebudou tak mrstny a násilnický a taky to musí bejt hodně zajímavý ohledně historie a všech těch rituálů okolo, takže ti závidím, že jsi to viděla na vlastní oči 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 11:51

Tulipe to ne, dyť on na to musel hrozně moc dřít už při přípravě... jenom shodit tolik kilo za tak krátkou dobu by mě zabilo

Offline Lamicka
14141 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 11:56

Garfie ja taky nemusim bojove sporty a nas petilety syn uz pul roku mluvi o boxovani tak nevim, jestli to neudelam jako u Krpalka, kdyz mu tvrdili, ze chodi na karate

Offline Karja
43915 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 12:00

Lamicka :-D:-D To je dobry!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 12:01
Reakce na MP Marge:

Jiná Realita Hele, ja ti nevim - ja jsem zase naopak rada, ze nedopadla hur. A nechapu, proc by nemohla dal blogovat. Jako prisera rozhodne nevypada. Lidi jsou proste hnusni

​mutzi psala, ať jí dají pokoj = tzn. ať o ní nepíšou jsem pochopila. pokud nechce, aby se o ní psalo, tak se nemá veřejně prezentovat, ne? pokud se prezentuje, psát se o ní bude. kdyby o sobě nedávala vědět, pokoj jí dají všichni, lidský zájem opadne rychle. nemyslím negativní zájem, myslím obecně jakýkoli zájem. o tom, že by o ní někdo psal jako o příšeře, jsem nikde neslyšela, naopak, mnoho lidí píše, že vypadá i přes jizvy pěkná. nemyslím, že by měla přestat blogovat, jen prostě...mi přijde, že všechno má svůj čas i místo s ohledem na okolnosti, a v jejím případě už čas na nastylované sexy fotky u mercedesu bohužel tragickým způsobem minul. a vždycky budou lidi, kteří na to budou více nebo méně neomaleně či hrubě upozorňovat.

Offline Garfie
28107 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 12:10

Lamicka  to je vtipný! Jinak děti chodí na kung-fu, ale to spolu nebojují, takže to mi neva. 

Edge Nejsou násilnický, ale jsou překvapivě mrštný! A celý boj je dost rychlý, takže to odsejpá, ale to u těch bojů asi často. Účelem je vytlačit soupeře z kruhu, takže to není taková ta typická řežba. Rituály okolo jsou pro nás zajímavý a Japonci to navíc pojímají jako společenskou událost, normálně si v hledišti dělají piknik a tak, je to super!! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 12:23
Reakce na stes:

Edge to je pravda,

Je to o čem jsem psala..zprostředkovaný zážitky, resp. názory na ně, jejich popis atd.,  jsou vždycky subjektivní, o nic nejde, proto nechápu proč tady dovedou vyvolat takový pozdvižení.

​Komiku

Online barbucha blogger
35280 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 12:43

Garfie 

Sumó je super... a fakt jsou mrštný jak ještěrky

Edge

Ale násilnický teda nejsou zcela určitě, vrcholoví zápasníci - pro Japonce hotový superstar -  se musej chovat navýsost slušně a morálně, od takovýho bouchače Vémoly by si nenechali ani zavázat boty, kdyby ho slyšeli promluvit

20970 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 12:46

barbucha ty seš zase předpojatá prosimtebe, já sem kritickej člověk, ale Vémola fakt IQ tykve neni, ani teda MMA neni tak přiblblá aktivita jak jí zřejmě vidíš, je to prostě sport jako každej jinej s divadlem okolo

Online barbucha blogger
35280 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 13:05

Mutziputzi 

Tak nebejt tebe (nebo kdo to sem dává) bych ani nevěděla kdo to je, ale co jsem tak zahlídla jeho některý vyjádření, bych nerada urážela tykev

No ale já podobný zápasy a jejich protagonisty nesnášim, ano házim to všechno na jednu hromadu, tadyten volnej styl až po wrestling a klidně včetně boxu, a o duševní kapacitě účastníků (a charakteru, kterej je k tý bohulibý činnosti vede) si myslim prostě svý... nenaděláš nic.

20970 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 13:12

barbucha Co Vitalij Kličko?

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 13:14

barbucha no nevím, podle mě to zas zbytečně hrotis... jsou to taky jenom lidi a předpokládám, že i mezi nimi se najde někdo slušnej a zrovna tak tam může bejt naprostej debil