Pinot Noir já myslím, že naběhl...protože téměř celá O2 opravdu fandila Attilovi, o kterým nebylo slyšet..., kdežto o Karlovi slyšeli i Ti, co nechtěli
VIP zjevy
stes Já tam teda nebyla, ale první článek, který jsem namátkově otevřela říká, že Végha vítala aréna "minimálně stejně vřele", takže to fakt není celá aréna ;)
https://www.idnes.cz/sport/ostatni/pohled-karlos-vemola-mma.A191110_195257_sporty_ten
Pinot Noir já taky nebyla, vycházela jsem z toho, co jsem četla, holt každý článek je jiný
stes to neni pravda, viděla jsi aspoň kus?
razorblade Nenaběh, to k tomu patří, tyhle výlevy a hecování jsou před každym exponovanym zápasem v boxu a tady taky..mně ten posměch přijde fakt jako solidní malost.
Mno... a nepatří teda ten posměch taky k očekávatelnejm výlevům? Čím velkohubější kecy před zápasem, tím horší výsměch potom - vidim to jako přímou úměru (a nejenom v tomto sofistikovaném oboru).
barbucha ale prosim, kdyby se mu vítěz vysmál, beru, ale blbečkové co mu anonymně po síti okopávaj kotníky, jsou prostě jenom blbečkové
Mutziputzi souhlasim.....
Když ho po těch sítích anonymně chvalořečili, tak byli nepochybně inteligenti ![]()
Hele fanouškové prostě dávaj průchod svýmu zklamání, no.
Mutziputzi Souhlas.
barbucha Nemyslím, že fanouškové. Tahle škodolibá radost z prohry, která panuje i v tomhle vlákně, plyne podle mě hlavně z nepochopení celé téhle show a určitě ji nemají na svědomí fanoušci.
Pinot Noir ja mluvila s jednim fanouskem nahodne v pondeli a i jemu to vychloubani pripadalo pres caru, a hlavne uplne nerealisticke, protoze je mezi nima rozdil tridy. rikal, ze to dopadlo jak asi muselo, akorat on osobne doufal, ze to bude trochu delsi ( davam jak jsem dostala, nesleduji, nezajima mne to).
stes to neni pravda, viděla jsi aspoň kus?
ne, tohle jde opravdu mimo mě, jen jsem říkala, co jsem četla....už zase se bude přetahovat?
continuity Jasně, to beru, přeháněl, přecenil se, neodhadl... I to je součástí toho sportu. Pohled fanouška sportu je relevantní. Ale tady ty hodnocení lidí, kteří to ani neviděli (ani žádný jiný zápas), ale přesně vědí, jaká byla v aréně atmosféra, jsou prostě úsměvné.
stes ne, ale tohle bylo tak sugestivní jak když jsi seděla vo řadu za Lelkou![]()
...protože téměř celá O2 opravdu fandila Attilovi, o kterým nebylo slyšet..
Pinot Noir ja mluvila s jednim fanouskem nahodne v pondeli a i jemu to vychloubani pripadalo pres caru, a hlavne uplne nerealisticke, protoze je mezi nima rozdil tridy. rikal, ze to dopadlo jak asi muselo, akorat on osobne doufal, ze to bude trochu delsi ( davam jak jsem dostala, nesleduji, nezajima mne to).
pěkná blbost, naopak byl Vémola jasnej favorit, obvykle to jasně dokazujou vypsaný sázkový kurzy, zde to rovněž potvrdily
Pinot Noir hele, kdyby každej, včetně tebe, měl dojem, názor, ...cokoliv, jen z toho, co zažije na vlastní kůži a vidí na vlastní oči, asi by nebylo co řešit. Většinu má každej zprostředkovaně, mimo jiné i z tisku...ty si četla na článek, kde se mu fandilo, já na jinej, kde ne.
Osobně je mi celej Vémola i Attila ukradenej, to co dělají se mi nelíbí a nezajímá, přišla tady na něj řeč, tak jsem s dovolením napsala svůj názor
stes Názor by byl, že Vémola je blbej a škaredej, třeba. Ale že celá aréna fandila Attilovi, je lež. Nepřijde mi, že by ti byl ukradenej, spíš mám pocit, že ho dost nesnášíš.
Pinot Noir přiznávám, že je mi neskutečně nesympatickej, ovšem opravdu ukradenej. a když už slovíčkaříme, tak můj dojem byl, že "téměř celá hala"
Mě to teda v principu vůbec nezajímá, Vémolu znám jen díky Lele :-) a odtud-a znám krokodýla, co chová doma, že jo.
Ale viděla jsem tiskovku po zápase a teda respekt! Zjevně se vůbec nepočítalo, že by dorazil. Přišel později, viditelně domlácenej, neměl ani jmenovku na stole. A mluvil fakt dobře. V jeho případě opravdu čest poraženým!
No a ja som zapas videla, nie nazivo ale videla. Az sa bojkm priznat ze pozeravsm aj vrestling
a prisla mi tam super azmosfera a nastup mali obaja zaujimavy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje